japon kripto borsası ethereum ve ripple OTC masası
Japon Bitcoin Borsası, Ripple ve Ethereum desteğini duyurdu

Japon Bitcoin Borsası, Ripple ve Ethereum desteğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP), yeni başlatılan OTC işlem masasında Bitcoin’e katıldı. OTC ticaret masaları dünyadaki borsalarda yeni bir trend haline geldi.

Coincheck Bitcoin OTC ticaret masası, Ethereum ve Ripple ticareti sunuyor

Japonya merkezli Coincheck’in tezgah üstü (OTC) işlem masasında Ethereum ve Ripple için destek eklediği bildiriliyor. Cointelegraph’ın 15 Nisan tarihli bir rapora göre, Coincheck bir önceki ay kripto alım satım masasının faaliyetlerine Bitcoin (BTC) desteği ile başladı. OTC ticaret hizmetleri, büyük miktarlarda dijital varlık satın alan yatırımcılar için hazırlandı. Platform, yatırımcıların zamandan tasarruf etmelerini ve daha hızlı müşteri destek hizmetlerine erişebilmelerini sağlar.

OTC ticaret masaları dünyadaki borsalarda yeni bir trend haline geldi. Ethereum ve Ripple’a ek olarak, Coincheck bir blog yazısında platforma daha fazla altcoin alacağını söyledi.  Ancak, blog yazısında kabul edilecek kripto paraların ayrıntıları verilmedi. Nisan 2018’de Monex Grubu tarafından devralınmasından sonra borsa düzelmeye devam ediyor. NEM kripto para biriminde yarım milyar dolardan fazla kayba yol açan hack saldırısını çevreleyen sorunların ele alınmasından sonra, borsa Japonya Finansal Hizmetler Ajansı’ndan (FSA) Aralık 2018’de bir lisans aldı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin