Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi
Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi

Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Sumitomo Mitsui, Japonya’nın ülkenin Finansal Enstrümanlar ve Döviz Yasası ile uyumlu ilk menkul kıymet tokenını piyasaya sürmek için Securitize ile ortaklık kurdu.

Token piyasada

Japonya merkezli Sumitomo Mitsui Trust Bank veya SMTB, 29 Mart’ta Securitize ile ortaklaşa ilk varlığa dayalı menkul kıymetler tokenını piyasaya sürdü.

Token Japon derecelendirme kuruluşu Rating and Investment Information Inc’den “a-1 derecelendirmesi” aldı. Bu gelişme ürünün kısa vadeli yükümlülüklerini yerine getirme olasılığının çok yüksek olduğunu gösteriyor.

Token, yatırımcı sahipliğini bir dayanak varlığa temsil eden kağıt tabanlı yararlanıcı sertifikalarının tokenlaştırılmasıyla oluşturuldu. SMTB ayrıca menkul kıymetleştirilmiş yatırımlarını yönetmek için bir Trust şirketi kurdu.

SMTB, ürünü Securitize’in menkul kıymet tokenı oluşturma platformunu kullanarak yayınladı. Securitize, Sony, SBI ve Softank gibi ülkenin önde gelen şirketlerinden bazılarının desteğiyle yatırımları güvence altına alan bir Japon bölümü kurmadan önce 2017 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kuruldu.

Mart 2020’de Securitize, tokenize edilmiş bir gayrimenkul yatırım platformu oluşturmak için Tokyo merkezli LIFULL ile ortaklık kurdu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin