James Rodriguez, kendi kripto parasıyla sektörde ilk aktif oyuncu olacak
James Rodriguez, kendi kripto parasıyla sektörde ilk aktif oyuncu olacak

James Rodriguez, kendi kripto parasını çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2014 Dünya Kupası’nda Altın Kupa kazanan James Rodriguez, bugün sosyal medya platformunda Blockchain tabanlı Startup ​​platformu SelfSell ile bir anlaşma imzaladığını ve kendi marka değerini yansıtacak yeni bir araç olarak kendi kripto parasını başlattığını duyurdu. Kripto paranın çıkış amacı, futbolcuyla taraftarları arasında daha güçlü ilişkileri kurmak olarak belirtiliyor.

James Rodriguez, kendi kripto parasıyla sektörde ilk aktif oyuncu olacak

James Rodriguez tarafından yapılan duyuruda, adının ilk harfleriyle başlayan “JR10 Token” 27 Mayıs’ta SelfSell uygulaması aracılığıyla ön satışa sunulacak. James Rodriguez’e göre, bu girişim onu, Blockchain dünyasına kendi kripto varlığıyla girmeye çalışan ilk aktif oyuncu yapacak.

Duyuru oyuncunun 2018 Dünya Kupası için hazırladığı ve dört yıl önce gol başarısını tekrarlamaya çalıştığı bir zamanda denk gelmekte. James Rodriguez, profesyonel futbol kariyerindeki büyümesini taraftarlarına bağlıyor. James Rodriguez, bunun karşılığında, JR10 Token’i SelfSell ile hayranlarına bir armağan olarak yarattı. Bununla daha yakın bir taraftar topluluğu yaratmayı ve taraftarlarla etkileşimde bulunmayı amaçlamakta.

SelfSell, dünyanın ilk insan tabanlı varlık platformunu yaratmayı hedefliyor

SelfSell’e göre, JR10 Token sahipleri, James Rodriguez hediyelik eşya ürünlerini satın almak, fan club toplantılarına katılmak ve uygulama içindeki futbolcunun gelecekteki büyüme sürecine katılmak gibi özel ayrıcalıklardan faydalanabilirler. SelfSell’in kurucusu Bay Li Yuan, Blockchain’i paylaşmayı mümkün kılan bir topluluk olarak belirtiliyor. Aynı zamanda Blockchain ekosisteminde herkesin hem üretici hem de tüketici olabileceğine inanıyor. Bay Li Yuan konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

James Rodriguez, JR10 Token’i başlatarak, markalar için büyük elçiden çok daha fazlası olacak. Kendi marka değerlerini yaratacak ve koruyacak. Bu girişim James Rodriguez’in kişisel marka varlığını inşa etmek için yeni bir model.

Geleceğinize değer veren SelfSell, dünyanın ilk insan tabanlı varlık platformunu yaratmayı hedefliyor. SelfSell, insanların kendi kripto para birimini, kişisel markanın, kişisel kredilendirilebilirliğin, kişisel potansiyelin ve kişisel gelirin birleşik kıymetlerinin değerini serbest bırakma konusunda eşit haklara sahip olmaları gerektiğine inanmakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin