Jack Dorsey, Square'in Bitcoin madencilik sistemi kurmayı planladığını açıkladı!
Jack Dorsey, Square'in Bitcoin madencilik sistemi kurmayı planladığını açıkladı!

Jack Dorsey, Square’in Bitcoin madencilik sistemi kurmayı planladığını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter ve Square Ceo’su Jack Dorsey, özel Bitcoin madenciliği sistemi kurmayı düşündüğünü açıkladı. Jack Dorsey’in açıklaması SEC Proshares Trust Bitcoin vadeli ETF’sini onayladığı ile ilgili çıkan haberlerin ardından geldi. Dorsey yıllardır Bitcoin savunucu olarak tanınıyor ve kısa süre önce Square’in Bitcoin cüzdanı oluşturduğunu söylemişti.

Son zamanlarda Dorsey konuşmalarında Biitcoin’in Twitter’ın geleceğinin önemli bir parçası olduğunu söylüyor. Şimdi Dorsey ve Square, bitcoin madenciliği endüstrisine katılmayı düşünüyor ve ekosisteme farklı bir şekilde yaklaşmayı hedefliyor.

Dorsey Cuma günü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Square, dünya çapındaki bireyler ve işletmeler için özel ve açık kaynağa dayalı Bitcoin madenciliği sistemi kurmayı düşünüyor. Bunu yaparsak, donanım cüzdan modelimizi takip ederiz. Toplulukla işbirliği içerisinde inşa ederiz.

Dorsey, madenciliğin daha ​​fazla dağıtılmış olması gerektiğine ve Bitcoin ağının daha esnek hale geldiğine inanıyor. Aynı zamanda, Square kurucusu madencilik endüstrisinin “temiz ve verimli enerji kullanıma” sahip olması gerektiğini bu doğrultuda çalışacaklarını belirtti.

Jack Dorsey, Bitcoin madenciliğinin zorluklarını tartıştı

Dorsey, Silikon tasarımı birkaç şirkette fazla yoğunlaşmış durumda olduğunu söyledi.

Bitcoin madenciliğinde planladığı silikon yazılım ile ilgili şunları söyledi:

Bu, arzın muhtemelen aşırı kısıtlı olduğu anlamına geliyor. Silikon geliştirme çok pahalı, uzun vadeli yatırım gerektirir ve en iyi şekilde yazılım ve sistem tasarımı ile sıkı bir şekilde birleştirilir.

Dorsey ayrıca şunları da ekledi:

Dikey entegrasyona yeterince odaklanılmamış. Donanım, yazılım, ve dağıtımı göz önünde bulundurmak, zincirdeki tek bir teknolojiyi geliştirmeye karşı son bir müşteriye teslim etme sorumluluğunu gerektiriyor.

Madenciliğin herkes için erişilebilir olmadığını ve herkesin katılması gerektiğine inanıyor. Ancak madencilik için çok fazla karmaşıklık ve engel olduğunu vurgulayan Dorsey, Twitter takipçilerine, madenci çalıştıran insanların önündeki en büyük engellerin neler olduğunu sordu. Son olarak, Jesse Dorogusker’in bu projeyi üstlenmek için gereken derin teknik soruşturmayı başlatacağını açıkladı. Jesse Doruguske, Square’in donanım cüzdanının başında olan kişi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin