Jack Dorsey herkes için Bitcoin madenciliği atılımı başlatıyor
Jack Dorsey herkes için Bitcoin madenciliği atılımı başlatıyor

Jack Dorsey herkes için Bitcoin madenciliği atılımı başlatıyor, işte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Block Inc. CEO’su Jack Dorsey, 13 Ocak Perşembe günü, şirketin Bitcoin’deki giriş engelini azaltmayı planladığı halka açık bir Bitcoin madencilik sistemi inşa ettiğini doğruladı. Yeni halka açık Bitcoin madenciliği sistemi, küçük ve yeni tüm madenciler için erişilebilir olacak ve kullanıcıların ev ortamında madencilik yapmasını kolaylaştırma amacı taşıyor.

Şu anda, Bitcoin madencilik donanımının içerdiği ağır maliyetlerle madencilik endüstrisi büyük ölçüde büyük oyuncuların elinde yoğunlaşmış durumda. Block, endüstride daha merkezi olmayan hale getirmek için yeni bir çaba gösteriyor. Sonuç olarak, şirket şimdiden yeni üyeler almaya ve bunun için bir ekip oluşturmaya başladı.

Block’un donanım genel müdürü Thompson Templeton, proje hakkında daha kapsamlı bir duyuru yaptı. Templeton, Twitter ileti dizisinde şunları yazdı:

“Madenciliği, ekipman satın almadan kurulumdan, bakıma kadar her yönden daha dağıtık ve verimli hale getirmek istiyoruz. İlgileniyoruz çünkü madencilik, yeni Bitcoin çıkarmanın çok ötesine geçiyor. Bunu, tamamen merkezi olmayan ve izinsiz bir gelecek için uzun vadeli bir ihtiyaç olarak görüyoruz.”

Yönetici ayrıca Block Inc. ekibinin belirli teknik zorlukların üstesinden gelmek için müşterilerin sıkıntılı noktaları üzerinde çalışmaya başladığını da sözlerine ekledi.

Bitcoin madenciliği için üç önemli zorluk ele alınacak

Kullanılabilirlik: Madencilik ekipmanının mevcudiyeti ve tedariki, yeni Bitcoin madencileri için en büyük zorluklardan biridir. Ayrıca, ekipman pahalıdır ve teslimatlar tahmin edilemez. Block Inc, kullanıcıların her zaman, her yerde madencilik teçhizatlarını satın almalarını kolaylaştırmak istiyor.

Güvenilirlik: Bitcoin madenciliği ekipmanının işlevsel sorunları, aşırı ısınma sorunlarıyla birlikte artıyor. Bu, zaman alıcı bir yeniden başlatma ve madencilik geliri kaybına neden olur. blok Inc de eldeki bu sorunu çözmek istiyor.

Performans: Bitcoin madenciliği teçhizatlarının kullanılması, elektrik şebekesinde yersiz harmoniklerin oluşmasına neden olur. Bu, ev kullanımı için son derece gürültülü hale getirir. Block Inc, böylece daha düşük güç tüketimi ve daha yüksek hash oranları arasında bir denge oluşturmaya çalışacak.

Block Inc, bu zorlukların üstesinden gelmek için şu anda “çeşitli IP bloklarını (yeni bir ASIC yapmaya açık olduğumuzdan beri), açık kaynaklı madenci bellenimini ve diğer sistem yazılımı tekliflerini değerlendirerek” seçenekleri araştırıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin