İyiye mi alamet?: Peter Schiff Tesla-Bitcoin haberleri hakkında sessizliğini koruyor
İyiye mi alamet?: Peter Schiff Tesla-Bitcoin haberleri hakkında sessizliğini koruyor

İyiye mi alamet?: Peter Schiff Tesla-Bitcoin haberleri hakkında sessizliğini koruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’den nefret eden Peter Schiff henüz Tesla-Bitcoin haberlerine tepkisini dile getirmedi. Ancak Bitcoin’in ABD doları için bir tehdit olmadığını iddia ediyor.

Eğer Tesla bir Bitcoin ödeme seçeneği eklerse BTC ile bir Tesla satın almaya söz veren Binance CEO’su CZ şimdi geçerli bir ehliyete sahip olmadığını söyleyerek bir satın alma işleminden geri çekilse de, Peter Schiff altın hayranı olmaya devam ediyor.

Tesla yalnızca “saf” Bitcoin kabul eder

Binance’in CZ’si Changpeng Zhao, Tesla’nın şu anda otomobilleri için amiral gemisi kripto para birimini kabul ettiği haberi hakkında yorum yapmak için Twitter’dan paylaşımda bulundu.

6919_0

Bunun diğer şirketler için bir örnek olabileceğine inanıyor. Ancak Tesla, “saf” Bitcoin’i kabul ediyor ve onu fiat karşılığında satmayı planlamıyor.

Peter Schiff’in altın koruma fonu da dahil olmak üzere bazı işletmeler zaten BTC’yi kabul ediyor, ancak bu durumda kripto dönüştürülüyor ve sonuçta elde ettikleri şey fiat nakit.

CZ, Bitcoin ödemelerini kabul eden Tesla’nın bu adımının kripto kabulü için harika olduğuna inanıyor. Ayrıca topluluğa, Binance’in kısa süre önce Binance Pay hizmetini kullanıma sunduğunu hatırlattı. Herkesin kripto ödemelerini kabul etmesine veya yapmasına izin veriyor. Bu nedenle Binance Pay şimdi bir Tesla arabası satın almak için uygun bir kullanım alanı sunuyor.

Şimdiye kadar Bitcoin yalnızca ABD’de kabul edildi, ancak Musk, önümüzdeki yıl bu ödeme seçeneğinin daha fazla ülkeye yayılacağını belirtiyor.

CZ’nin Tesla kripto teklifi iki yıl iki ay sonra gerçekleşti

CZ, Ekim 2018’in sonlarında, Bitcoin ile ödeme kabul edilirse şaka yollu Elon Musk’tan bir Tesla arabası almayı teklif ettiğini hatırlattı.

O zamandan beri iki yıldan biraz fazla zaman geçti. Ancak CZ şu anda pek hevesli görünmüyor.

Ehliyetinin artık geçerli olmadığını tweet attı, ancak yine de BTC ile bir Tesla almayı düşünüyor.

Peter Schiff doları tehdit eden şeyin Bitcoin değil altın olduğunu belirtti.

Bu arada, bir Bitcoin piyasa analisti olan Jason Deane, Schiff’i ve diğer eski okul altın severleri trollemeye devam ediyor.

Deane, onlara Tesla’nın “gülünç derecede pratik olmayacağı” için “altınla öde” düğmesi kurmadığını hatırlattı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin