Haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası
Haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası

Haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto parası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bunlar, Bitcoin ayı piyasasının ortasında geçen hafta boyunca en iyi performans gösteren 5 kriptoydu. Bitcoin’in ayı piyasası, bugün toplam kripto para piyasası değerinin 3 trilyon dolardan yaklaşık 2 trilyon dolara düşmesiyle birçok popüler altcoin düşüşe geçti. Ancak diğer altcoinler, çoğunlukla risksiz bir ortama geçişe rağmen gayet iyi performans gösteriyor.

Var olan ve sayılan 16.803 kripto parayla, ABD borsasında işlem gören hisse senetlerinden üç kat daha fazla kripto para var. Bu muazzam miktarda arz, Bitcoin, Ether ve Dogecoin gibi iyi bilinenlerin dışında piyasadaki büyük hareketleri takip etmeyi imkansız hale getiriyor. Yeni kripto paralardaki artış, 2021’de sektör için büyük bir boğa piyasasının ortasında geldi. Ancak Bitcoin’de Kasım ayının en yüksek seviyesinden %40’lık bir düşüş, özellikle geçen yıl Solana, Cardano ve benzeri olağanüstü kazançlar görerek alana meydan okuyor.

Daha az likidite ve daha fazla oynaklıkla, bu alternatif altcoinler, yatırımcılara kısa sürede büyük kayıplar veya kazançlar sağlayabilir. Shiba Inu, son zamanlardaki en yüksek seviyesinden %65 düştü, ancak geçen yıl boyunca hâlâ büyük bir yükseliş yaşıyor. Haftalık kazananları takip etmek, yatırımcılar için oldukça önemli böylece yatırım yapılacak altcoinleri belirlemek daha kolay olabilir. Verilere göre, bunlar geçen hafta 1 milyar dolardan fazla piyasa değerine sahip en iyi performans gösteren beş kripto para birimiydi.

Dogecoin

Sembol: DOGE

Piyasa Değeri: 25.8 milyar dolar

7 Günlük Performans: %27,1

Dogecoin chart

Moonbeam

Sembol: GLMR

Piyasa Değeri: 1.1 milyar dolar

7 Günlük Performans: %27,9

Moonbeam chart

Near Protocol

Sembol: NEAR

Piyasa Değeri: 11.9 milyar dolar

7 Günlük Performans: %30

Near Protocol

ECOMI

Sembol: OMI

Piyasa Değeri: 1.2 milyar dolar

7 Günlük Performans: %32,9

ECOMI chart

Oasis Network

Sembol: ROSE

Piyasa Değeri: 1.9 milyar dolar

7 Günlük Performans: %47,4

Oasis chart

businessinsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin