Solana fiyatı 100 doları kırmak için ivme kazanıyor! Teknik analiz
Solana fiyatı 100 doları kırmak için ivme kazanıyor! Teknik analiz

İvme kazanan altcoin tarihi direncini kırma yoluna girdi: İşte kazançlı strateji!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son bir buçuk aydır Solana fiyat hareketi bir yükseliş modeli oluşturdu. SOL bu kurulumdan kurtulduğu için yatırımcılar patlayıcı bir hareket bekleyebilirler.

Solana fiyatı kırılma noktasını bekliyor

Solana fiyatı 22 Ocak’tan bu yana iki düşük en yüksek ve üç en düşük seviyeyi görerek düşen kama modeline yol açtı. Aşağı yönlü eğimli olan bu teknik oluşum aslında bir yükseliş eğilimi gösteriyor olabilir. İlk salınım zirve ve dip arasındaki mesafeyi ölçerek ve bunu kırılma noktasından bir uzantı olarak ekleyerek belirlenen %23’lük bir yükseliş öngörüyor olabilir.

Bu nedenle, yatırımcıların düşen takozun üst trend çizgisinin ötesinde yaklaşık 91,04 dolardan belirleyici bir hareket beklemesi gerekiyor. Böyle bir dalgalanma olduğunu varsayarsak, bu teorik projeksiyon Solana fiyatı için hedefi 112,84 dolar civarına koyabilir.

Eşit yükseklerin oluşması nedeniyle alıcıların 105,82 dolar civarında kısa bir ara vermeleri için iyi bir şans var.

İlgilenen yatırımcılar, bir koparma onayından sonra 91,04 dolardan long pozisyona girebilir ve 105,82 dolar ve 112,84 dolardan kâr alabilir. Bu hareket Solana fiyatı için toplamda %23’lük bir artışı temsil ediyor.

Biraz daha riskli bir yol ise, 81,34 dolardan long pozisyona girmek ve 112,84 dolardan kâr elde etmek olacaktır. Bu ticaret %39’luk bir kazanç sağlayabilir.

SOL/USDT 1-day chart

Solana fiyatını ararken, 75,33 dolarlık destek seviyesine yönelik bir düzeltme şüpheleri artırabilir. Bu seviyeninaltına yakın bir günlük mum çubuğu, yükselen takozun SOL için yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

Böyle bir durumda, Solana fiyatı 65,91 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir. Ancak bu noktada alıcılar başka bir yükseliş deneme fırsatına sahip olabilirler.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin