İsviçre'nin dev kripto şirketi katlanarak büyüyor: Ülke yeni Blockchain merkezi haline geliyor
İsviçre'nin dev kripto şirketi katlanarak büyüyor: Ülke yeni Blockchain merkezi haline geliyor

İsviçre’nin dev kripto şirketi katlanarak büyüyor: Ülke yeni Blockchain merkezi haline geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zug merkezli bir kripto finansal hizmetler şirketi olan Bitcoin Suisse, salı günü yapılan açıklamada, müşteri hesabı sayısının Kasım ayında yüzde 15 arttığını ve işlem hacminin ikiye katlandığını duyurdu.

Kripto şirketi Bitcoin Suisse katlanarak büyüyor

Şirket, güçlü aylık büyümesinin Ethereum 2.0 stake hizmetlerinin tanıtılmasıyla desteklendiğini detaylandırdı. Müşteriler başlangıçta ağ yükseltmesi sırasında toplam Ethereum’un yüzde 25’ini taahhüt ediyor. Bitcoin Suisse’deki mevcut hisseli Ethereum, yaklaşık 57 milyon dolar değerindeki 97.000 ETH’nin üzerine çıktı.

Etkileyici talep hakkında yorum yapan Bitcoin Suisse CEO’su Dr. Arthur Vayloyan, şöyle konuştu:

Kasım ayındaki performansımız, iş ilkelerimizi ve rekabet üstünlüğümüzü gösteriyor. Bu yıl, kripto alanına, yani DeFi’de ve Ethereum 2’nin piyasaya sürülmesiyle birçok yenilik getirdi.

İsviçreli şirket, çoğunlukla kurumlara ve varlıklı özel müşterilere ticaret, stake etme ve teminatlı krediler dahil olmak üzere bir dizi kripto para birimi hizmeti sunuyor.

2021’de büyüme sürebilir

Şirket ayrıca Şubat 2021’den itibaren Bitcoin ve Ethereum’da yerel vergiler alma konusunda İsviçre kantonu Zug yönetimini destekleyecek.

Bu yılın başlarında Bitcoin Suisse, A Serisi finansman turunda 302,5 milyon CHF değerleme ile 45 milyon CHF toplamıştı.

Son duyuru, şirketin banka garantisini AA dereceli bir İsviçre bankasından toplam 60 milyon CHF’ye çıkardığını da vurguluyor. Bu kararın platformdaki müşteri talebinin artmasıyla tetiklendiği belirtiliyor.

Dr. Vayloyan sözlerini şöyle sonlandırdı:

Müşterilerin, ortaya çıktıklarında kripto pazarlarındaki cazip fırsatları belirlemelerine ve gerçekleştirmelerine yardımcı olan güçlü ve güvenilir bir ortağız. Deneyimimiz ve ölçeklenebilir ve sağlam platformumuz sayesinde, müşteri taleplerine hızlı bir şekilde yanıt verebiliyoruz.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin