İsviçre’den haber var: Geleneksel bankalar DeFi alanına mı kayıyor?
İsviçre’den haber var: Geleneksel bankalar DeFi alanına mı kayıyor?

İsviçre’den haber var: Geleneksel bankalar DeFi alanına mı kayıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 13 Nisan’da yayınlanan bir Coindesk haberine göre, İsviçreli kripto saklama firması METACO, müşterilerin merkezi olmayan finans (DeFi) ve proof of stake (PoS) gibi kripto para birimi endüstrisine giriş yapmak ve kalıcı hale gelmek için hizmet paketini genişletiyor.

Yeni atılan adımlar

Dün şirket, kurumsal düzeydeki kasa çözümlerini ticaret, varlık akışı ve tokenleştirme teknolojisiyle güçlendireceğini, eşler arası ticaret ve DeFi endüstrisine erişim sağlayacağını duyurdu.

Deneyimsiz olanlar için METAZO, İsviçre kripto ekosisteminin tam ortasında yer alıyor. Şirketin müşterileri arasında Standard Chartered Bank, BBVA ve Gazprom Bank’ın İsviçre bölümü gibi çok sayıda büyük banka ve finans kuruluşu bulunmaktadır.

Gelişme hakkında yorum yapan METACO CEO’su ve Kurucusu Adrien Treccani, DeFi, stake etme ve diğer benzer hizmetlere yönelme talebinin ilk dalgasının kurumsal hizmet veren büyük bankaların aksine varlıklı tüketicilere hizmet veren İsviçre özel bankalarından geldiğini belirtti.

IBM ile ortaklık

METACO, kısa bir süre önce IBM ile BT devinin kurumsal blok zincirlerinin ötesindeki hedeflerini belirten ortak bir duyuru yaptı. Treccani, IBM’in hedeflerinin ileriye dönük genel merkezi olmayan protokollerin tamamını kapsadığını da sözlerine ekledi.

Treccani, “IBM, bir altyapı sağlayıcısı olarak, yalnızca izin verilen defterlerde değil, halka açık defterlerde büyük hedeflere sahip. Geniş anlamda, saklama, stake etme, DeFi, IBM’in doğrudan ilgisini çekiyor. Bu ortak duyuruları, dijital varlık yönetimi bağlamında fantastik donanımlarını tanıtmanın bir yolu olarak sunmuş olsak da, donanımın ötesine geçen ortak hedeflerimiz var.” diyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin