İsviçreli bankaya kripto para işlemleri için yeşil ışık: Önemi ne?
İsviçreli bankaya kripto para işlemleri için yeşil ışık: Önemi ne?

İsviçre’deki “kripto vadisi” hükümetle görüşmelere başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’nin kripto para dostu bölgesi “kripto vadisi”, fintech şirketlerine yardım etmek için hükümetten 100 milyon İsviçre frangı değerinde fon talep etti.

Kripto vadisi hükümetten 100 milyon frank talep etti

Zürih yakınlarındaki fintech dostu bir bölge olan İsviçre’nin “kripto vadisi” federal hükümetten 100 milyon İsviçre frangı (102.7 milyon dolar) fon arıyor. Bloomberg’in 26 Nisan tarihli haberine göre, bu fon problemli fintech şirketlerini kurtarmak için tahsis edilecek.

Kanton Finans Direktörü Heinz Taennler; fonun özel yatırımlardan, yerel yönetimlerin katkılarından ve federal garantilerden oluşacağını söyledi.

50 şirketin yarısı önümüzdeki yılı göremeyebilir

Uygun mevzuatlar ve sonu gelmeyen yenilikler, İsviçre’yi Blockchain girişimleri için çekici bir yer haline getirdi. Bununla birlikte şu anda, Bitcoin ve Blockchain firmalarının çoğunun, özel sermaye yatırımcılarının finansman sağladığı için salgından sağ çıkması beklenmiyor.

Bölgede faaliyet gösteren en büyük 50 şirketten sadece yarısı, mevcut koşullarda önümüzdeki 12 ay boyunca hayatta kalabilecek.

İsviçre hükümeti bu hafta başlarında, yeni başlayanlar için 154 milyon frank kredi garantisi sağlayacağını açıkladı. Ancak bu yetersiz kalacak. Birçok girişim, federal hükümetin COVID-19 yardım paketi kapsamında banka kredilerine hak kazanmak için yeterli gelir elde etmiyor. COVID-19 vadinin yerel kripto ekosistemi üzerinde büyük bir etki yarattı.

cointelegraph

Ethereum balinaları hareketlendi: ETH gözünü 200 dolara dikti!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin