featured
swissborg

İsviçre Özel Bankacılığında Blockchain Devrimi; SwissBorg ICO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre özel bankacılığına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan SwissBorg, yarının dijital bankacılığı için çalışmalara başladı.

Yakın gelecekte Bankalar Blockchain’in tüm potansiyelini gördüğünde Varlık Yönetimi sektörü, yıkıcı değişimler ve dönüşümler yaşayacak.

Swiss Borg, Ethereum Blockchain Teknolojisi ve Swarm Intelligence (topluluk düşünceleri) üzerinde yer alan Varlık Yönetimi ekosisteminin çalışma biçimini yeniden keşfediyor.

Dijital ve şubesiz bir platform aracılığıyla siber güvenli mali hizmetler sunan Swiss Borg İsviçrede faaliyet göstermektedir. Özel Bankacılık sektörünü yeniden şekillendirmeyi amaçlayan proje, bireyler, karar veren topluluklar, yatırım yöneticileri ve finansal danışmanları için Yatırım Görevleri geliştirir.

SWISSBORG

SwissBorg Misyonu

Yenilikçi fikirlerle desteklenen herhangi bir varlık sınıfı için en iyi teklifleri demokratik finansal hizmetler sunarak faaliyet gösteren bir dijital banka oluşturmak.

Kurucu ve CEO Cyrus Fazel;

Genel olarak Blockchain teknolojisi kullanacak olan projemiz, Dünyanın heryerinden bankacılık işlemlerinin yapılabileceği bir dijital bankacılık omurgasıdır.

Ana Özellikler:

1) The Smart Mandate (Akıllı görev)

Akıllı Sözleşmede kodlanmış bir Yatırım Görevidir. Her müşterinin kendi özelleştirilebilir şeffaf Akıllı Yönetmeliği vardır ve bu sayede birkaç Finansal Danışman ile el ele çalışabilir. Bankacılık ihtiyaçlarınızı ve yatırım stratejinizi yapılandırabilirsiniz; (kişiye özel bankacılık)

2) Cyborg Advisor (akıllı danışman)

Yapay zeka algoritmalarına dayanan en iyi teknolojik araçlarla sofistike yatırım stratejileri, varlıklarınızı bütüncül bir biçimde kolaylıkla yönetmenize yardımcı olur;

3)A bonus system based on meritocracy (Meritokrasiye dayalı bir bonus sistemi)

Meritokrasi, topluluklardaki işin ehli kişilerin karar verdiği bir yönetim şeklidir.

Topluluğun her aktif üyesi 3 aylık periyotlarla kârının % 25’ini alan ortak bir başarının ortak çalışanı olarak ödüllendirilecek;

Ana hedefimiz, oldukça güvenli, şeffaf ve özelleştirilebilir yatırım özümleri uygulayarak Özel Bankacılık sistemini yenilemektir.

Kendi İsviçre Bankanıza sahip olmak istiyorsanız devrime hazır olun ve bunu benimseyin. Büyük vardiya (Blockchain’de listelenen tüm varlıklar) için hazır olun, İsviçre Borg koalisyonuna katılın.

Swiss Borg şu anda bir bağış toplama aşamasında ve 21 Kasım’dan itibaren ICO’ya hazırlanıyor.

Website: www.swissborg.com

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/0BwQ5Ud-ApHvJbkQ0aXVJLVVlUk0/view

Telegram: https://t.me/swissborg https://t.me/swissborgchat

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2161736.0;all

Blog: medium.com/Swissborg

Facebook: facebook.com/swissborg/

Slack: https://swissborg.com/slackin/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_Jyx7gJXh3yHFxZSJIlIhQ

GitHub: https://github.com/SwissBorg

Twitter: twitter.com/swissborg


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin