Bugünün arbitraj fırsatları: QTUM, XMR, BTG ve ETH ile kolay kârlar
Bugünün arbitraj fırsatları: QTUM, XMR, BTG ve ETH ile kolay kârlar

İşte yüzde 17 oranında kâr elde etmenizi sağlayacak arbitraj fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi endüstrisinde genellikle olduğu gibi, yeni arbitraj fırsatlarının çıkması zor değil. Bu bağlamda bugün, farklı altcoinlerin farklı borsalardaki spreadleri oldukça iyi şekilleniyor. Bu nedenle bazı iyi arbitraj fırsatları sunan kripto parları sizler için derledik. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugünün arbitraj fırsatları: QTUM, XMR, BTG ve ETH ile kolay kârlar

QTUM (Kraken-Poloniex-KuCoin)

Qtum (QTUM) fiyatlarındaki artış trendi ve nedeni

Yeni bir QTUM arbitraj boşluğunun birdenbire ortaya çıktığını görmek şaşırtıcı değil. Daha spesifik olarak, bu hafta neredeyse her gün QTUM’u kapsayan bir fırsat oldu, çünkü Kraken’deki fiyat Poloniex, KuCoin ve Gate’e kıyasla önemli ölçüde daha düşük. Tüm bu platformlar heyecan verici bir şey yapmak için yeterli likidite sağlanması gerektiğinden, %2’ye varan kâr çok kolay elde edilebilir.

Monero (Kraken-Poloniex-HitBTC)

Monero’nun yeni hard forku, daha fazla mahremiyet vaat ediyor

Monero için benzer bir arbitraj fırsatı hala var. Kraken’de XMR’nin satın alınması, kullanıcıların %2,75’e varan kâr için Livecoin, Gate, HitBTC veya Poloniex’te satış yapmasına izin verecek. Kraken’deki XMR fiyatları bir süreliğine ilk defa çok düşük kalıyor ve hafta ilerledikçe bu durum değişmeyebilir. Dolayısıyla, XMR’nin söz konusu olduğu durumlarda arbitraj fırsatları görünmeye devam edecek.

Bitcoin Gold (HitBTC-Gate-Bitfinex)

Bitcoin Gold (BTG) yükselmeye devam ediyor

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Bitcoin Gold’u içeren birkaç arbitraj fırsatı oldu. Bugün bile, borsalar arasında BTG’yi çevirerek hızlı bir %12 kâr elde etmek için iyi bir şans var. Gate üzerinde satmak için HitBTC, Sistemkoin, Koineks, CEX ve Bitfinex üzerinde satın alma, her zaman çift haneli yüzdelik kâr sağlayabilir.

Stellar Lumens (Kraken-HitBTC-KuCoin)

Stellar Lumens (XLM), Coinbase ile 1 dolara göz kırpıyor

Stellar Lumens’i hızlı bir kâr elde etmek için satmak isteyenler adına XLM’yi Kraken’de satın almak, her şeyden önce iyi bir fikir gibi görünüyor. KuCoin, Bitexen, HitBTC veya Gate’de fonlarını satarak, bir sonraki kolay kâr elde edilebilir. Koineks’de satın almak ve bu borsalarda satış yapmak da kârlı. Arbitraj trader’ları neredeyse hiç bir şey yapmadan %1 kâr elde edebilirler.

Bitcoin Cash (Gate-Kraken-OKEx)

Bitcoin Cash stres testi sonuçları

Şimdilik, Gate, Kraken, HitBTC veya CEX’te satın alma, fiyatların çok fazla değişmediği varsayıldığında iyi bir fikir gibi görünüyor. OKEx ve Livecoin şu anda BCH için çok yüksek bir fiyat var. Bu boşluk devam ederse, trader’lar hızla art arda %17’lik bir kârı cebine alabilir.

Ethereum (Kraken-Binance-LiveCoin)

DocuSign müşterilerine Ethereum Blockchain'ini kendi hizmetleri için kullanma seçeneği sunacak

Ethereum’u HitBTC, Gate, OKEx, Kraken, KuCoin veya Binance üzerinde satın alma, Livecoin üzerinden satma hızlı ve kârlı dönüşlere izin verecek. Kraken üzerinde satın alma ve OKEx, Poloniex, KuCoin veya HitBTC üzerinde satış da yaklaşık %2 oranında benzer kârlar sağlayabilir. Çok çekici fırsatlar, özellikle şu anda Ethereum ticaretine kaç kişinin aktif olarak baktığını düşünürsek…

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin