Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde tartışma konusu oluyor
Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde tartışma konusu oluyor

İşte volatilite endeksi en yüksek 6 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok sayıda çevrimiçi platform, bugün piyasadaki tüm kripto paralarla ilgili bilgileri izleme konusunda uzmanlaştı. Bitgur, platformunu kısa süre önce güncelledi ve şimdi genel volatilitesine göre kripto para birimlerini izliyor. Her ne kadar belirgin olsa da, farklı projelerin uçucu niteliğine dair birçok spekülasyon var, bu yüzden de sekmeler üzerinde durmak için değerli bir metrik olmaya devam ediyor. Volatilite endeksi hesaplamasının ayrıntılı bir açıklamasını bu yazıda bulabilirsiniz.

Volatilite endeksi puanı ile şaşırtan kripto paralar

6- VeChain

Birçok insan için, bu listede VeChain’i görmek oldukça şaşırtıcı olacak. Geçtiğimiz aylardaki değerine bakıldığında, %1,89’luk bir artış 312,77’lik bir volatilite puanı gerektirmediğine işaret ediyor. Öyle olsa bile, Bitgur bu parayı ilk altıya koyuyor, çünkü volatilite geçen gün, hafta veya aydaki fiyat değişikliklerinden çok daha fazla.

5- Kin

Sadece bir sosyal mesajlaşma uygulaması ile ilişkili bir yerel tokenin zamanla artan volatiliteyi göreceği normal. Kin söz konusu olduğunda, tokenler adil bir miktarda aktivite görürken, aynı zamanda haftalar boyunca birçok fiyat dalgalanmasına dikkat çeker. Değeri geçen ay boyunca %42,35 azaldı, bu da 334,63 volatilite puanına işaret ediyor.

4- Veritaseum

Her ne kadar bu altcoin düzenli olarak herhangi bir gerçek manşet üretmiyor olsa da, Veritaseum’a gerçek bir ilgi olduğu ortaya çıktı. Değerler, %45,24’lük değer düşüşünden de görülebileceği gibi, geçen ay boyunca biraz sakinleşti. Aynı zamanda, Bitgur’a göre para birimi daha dalgalı, 374,67’lik bir skorla sonuçlandı.

3- Electroneum

Çoğu kişi, bu yılın başında bu altcoini etkileyen %51 saldırı nedeniyle Electroneum’u tanıdı. O zamandan beri, daha iyi bir sıra için mücadele ediyor gibi görünüyor ve fiyat görünüşte biraz dengeleniyor. Ne yazık ki, genel volatilite puanı 450,82  ile hala spekülatörlere ve yatırımcılara daha az cazip gelebilir.

2- Basic Attention Token

Bir gerçek dünya kullanım durumu ile bir belirti görmek için genel volatilite açısından çok yüksek bir para. Brave tarayıcısının yerel para birimi olan Basic Attention Token durumunda, volatilitesi 673,73’e yükseldi. Bu oldukça endişe verici bir rakam, ancak bu durum çizgide önemli sorunlara neden olacak mı zamanla görülecek.

1- Kyber Network

Bitgur’a göre volatilitesi en yüksek para birimi, 800,64 puanla Kyber Network. Para birimi, sıradan olmayan değerlerde herhangi bir gerçek değişiklik kaydetmedi, ancak bu zamanda para biriminin en uçucu olduğu görünüyor. Yüksek volatilite notu, bu token potansiyelini reddetmiyor gibi görünüyor. Çünkü yerel değer, 0,32 dolar işaretinin üzerinde bir nispi rahatlık taşıyor gibi görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin