VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor
VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor

İşte Vechain’i yüzde 30’un üstünde yükselten ortalık duyurusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain (VET) cephesinden taze haberler gelmeye başladı. Shanghai merkezli Blockhain şirketinin ABD’nin en büyük perakende şirketlerinden biri olan Walmart ile bir stratejik ortaklık olacağı konusunda haberler ortaya çıkmaya başladı.

Haberler, kısa süre önce LinkedIn’de yayınlanan Price-Waterhouse Cooper’ın (PwC) tecrübeli direktörü Tom Foth tarafından halka duyuruldu.

Vechain adının Walmart ile geçmesi toplulukta heyecana neden oldu

Foth, bildirisinde Walmart’ın Çin genelinde sattığı gıda ürünlerinin güvenli takibini sağlamak için Blockchain teknolojisi kullanacağını söyledi. Blockchain altyapısının ise Vechain tarafından sağlanacağını duyurdu.

Şu ana kadar Vechain cephesinden konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak şirketin CEO’sunun stratejik ortaklığa atıfta bulunan birkaç twiti bulunuyor.

Ortaklık konusunda söylentilerin ayyuka çıkması, VET tokeni üzerinde güçlü bir etki oluşturdu. Haberimiz yayına hazırlanırken Vechain (VET), Coinmarketcap verilerine göre yüzde 36 oranında yükseliş ile 0,0098 dolardan işlem görüyordu.

“Resmi olmayan bu duyuru”, yaklaşmakta olan iş birliği için oldukça heyecanlı olan kripto topluluğunda sevinçle karşılandı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin