30.000'den fazla banka çalışanına Bitcoin almak yasak
30.000'den fazla banka çalışanına Bitcoin almak yasak

İşte ünlü analistlerden çarpıcı Bitcoin, Ethereum ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MacBTC takma adını kullanan usta bir Bitcoin ve kripto para analisti, altcoin pazarının dibe vurmaya yakın olduğunu söylüyor. Josh Rager ise BTC için kritik seviyeyi açıkladı.

MacBTC: “Altcoin’ler son bir panik satış turunda teslim olacak.”

MacBTC, 23.000 takipçisine Twitter’da Bitcoin’de long olduğunu belirtti. Ayrıca analist altcoin yatırımcılarının birkaç hafta içinde son bir panik satış turunda teslim olacağını tahmin ediyor. MacBTC’e göre, bu işlemden sonra, yatırımcılar altcoin’lerde uzun vadeli alım fırsatları görmeye başlayabilir.

https://twitter.com/MacnBTC/status/1163584139762819073

Özellikle Ethereum için MacBTC, sürdürülebilir bir geri dönüşün başlayabilmesi için Bitcoin’e karşı %22 daha düşüş görülmesi gerektiğini ekliyor ve ETH’de düşüş bekliyor. ETH’nin fiyatı, 2019’daki 349,47 dolar seviyesinden %44 düştü.

Josh Rager: “Bitcoin’de 10.977 dolar şimdi kilit bir direnç seviyesi.”

Bitcoin’e gelince, analist Josh Rager 10.977 doların şimdi kilit bir direnç seviyesi olduğunu söylüyor. Josh Rager’e göre bu çizginin üstündeki bir kırılma, önde gelen kripto para birimi için yeni bir boğa koşusunun başladığına işaret edebilir. Rager, BTC’nin Haziran ayı sonunda neredeyse 14.000 dolara ulaştıktan sonra uzun bir birikim aşamasında olduğuna inanıyor. Josh Rager konuya yönelik şunları söyledi:

BTC’deki durum, büyük oyuncular 14 milyon dolara yakın kâr elde ettikten sonra gerçekleşen büyük bir yeniden birikim gibi görünüyor. Fiyat yine düşebilir, ancak 8 bin doların altına düşmeyecek.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1164027067714985984

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin