Ünlü yatırımcıdan dev Bitcoin fiyat tahmini
Ünlü yatırımcıdan dev Bitcoin fiyat tahmini

İşte umutları tekrar yeşertecek 3 kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hiç kimse geleceği inkar edemez. Bitcoin fiyatı diğer kripto para birimlerinin ve varlıkların nasıl geliştiğini belirlemeye yardımcı olur. Bu nedenle, bakmak için sayısız Bitcoin fiyat tahmini grafikleri var. Bunlardan herhangi birinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, tamamen farklı bir konu. Şimdiye kadar, Bitcoin tüm yıl boyunca bir kaç günden fazla bir süre koşmaya devam etmemesine rağmen, çok fazla pozitiflik var gibi görünüyor. Bu makalede sizler için derlediğimiz 3 kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini yatırım kararınızı vermenize yardımcı olabilir.

Ayı piyasasında boğayı çağıran 3 Bitcoin fiyat tahmini

1- Bitcoin bir çift dip oluşturmuş gibi görünüyor

Botje11 tarafından özetlenen Bitcoin fiyat grafiği şu anda oldukça ilginç bir tablo çiziyor. Dünyanın önde gelen kripto para birimi, son haftalarda, genellikle gelecekteki yükseliş momentumları için bir sinyal olan, başarılı bir çift dip oluşturmuş gibi görünüyor. Ne yazık ki BTC şu anda bir boğa tahribatını sürdürmekte başarılı değil, bu yüzden negatif momentum zaman ilerledikçe yığılmaya devam ediyor.

Botje11 Bitcoin’in 4.300 dolarlık fiyat hedefini vurduğu anlaşılan kadar doğruladı. Eğer değer tekrar 4.300 dolar seviyesini kırarsa, fiyatın bir süre artmaya devam etmesi için iyi bir şans var. Maalesef, 4.000 doların altındaki bir düşüş olumlu bir işaret değil, çünkü fiyat tekrar 4.000 doların altına düşerse orada kalabilir.

2- Boğa momentumu için ters baş ve omuzlar eğilimi

Bitcoin listelerine nasıl bakmak istediğine bağlı olarak, teknik analize güvenirken farklı modeller tanımlanabilir. MagicPoopCannon tarafından özetlenen grafikte, ters bir baş ve omuz modelleri olduğu ortaya çıkacak. Bu nedenle, Bitcoin fiyatının düşüp düşmeyeceğine ya da yavaş ama istikrarlı düşüşüne devam edip etmeyeceğini merak etmeliyiz.

Bu trader tarafından iki olası senaryo tespit edildi. 4.360 doların üzerinde bir kırılma, haftasonu boyunca 5.000 dolara kadar bir ralliye yol açabileceğinden, kesinlikle olumlu bir işaret olacak. Fiyat bunu yapmazsa, ters baş ve omuzlar eğilimi tamamen ortadan kalkar ve bundan sonra ne olacağını belirlemek imkansız hale gelir.

3- Bitcoin sıçramadan önce dip bulabilir

Bitcoin’i 2018 boyunca satın almak, sık sık düşen bir bıçağı yakalamaya çalışmak olarak tanımlandı. InvestingScope, Bitcoin’in en düşük değere neredeyse ulaşıldığını umut etmesine rağmen, Bitcoin için resmi bir dip yok. Geçtiğimiz haftalarda Bitcoin ilginç gelişmelere tanık oldu ve herkesi tahminleri ile yolda bıraktı.

Bu grafik Bitcoin tabanının, sonuçta 3.000 dolar eşiğinin altında olmayabileceğini gösteriyor. Bunun yerine, şimdi bir süredir ulaşılmayan bir değer olan 3.474’e yükseltildi. Fiyat şu anda 4.000 doların üzerinde momentumunu devam ettiriyor, ancak bunun geçici bir geri dönüş olup olmadığını zamanla göreceğiz. 2018 yılı neredeyse sona eriyor, Bitcoin fiyatının hangi seviyelere değeceğini hep birlikte göreceğiz.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin