Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?
Sosyal medya kripto para endüstrisi için ne kadar önemli?

İşte Twitter’daki en “hype” kripto para birimleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para birimi araştırma şirketi Tie, Twitter’da en çok ve en az hype’ye maruz kalan paralar üzerinde araştırma yaptı ve oldukça ilginç sonuçlar çıkardı. Konuyla ilgili araştırmalarda, en hype kripto parayı bulmak için 456 farklı kripto para birimi göz önünde bulunduruldu.

Tie, en fazla ve en az hype maruz kalan kripto para birimlerini açıkladı

Araştırmanın genel sonuçları da ilginç. Buna bağlı olarak, faaliyet endeksi adı verilen Hype to Activity oranını geliştiren Tie, onu her tweet için milyon dolarlık ticaret hacmi olarak belirledi. Buna göre kripto para birimi sektöründe bu rakam ortalama 1,02 olarak gerçekleşti. Başka bir deyişle, her tweet için ortalama 1 milyon dolarlık bir hacim elde edildi.

Stablecoin Tether en az konuşulan kripto para birimi oldu. Genel olarak olumsuz tartışmalara konu olan Tether’ın, bu listede en son sırada yer almaya dikkat çekti. Bu endeks Bitcoin’de 1,72, Ethereum’da 1,17’diye işaret ediyor. Bu listedeki bilinen paralar arasında XRP en üst sırada yer aldı. Electroneum, DragonChain ve TokenPay incelenen kripto para birimleri arasında en fazla hype’ye maruz kalan kripto paralar oldu. Tokenpay’dâ bu endeks 911 ve Electroneum 679’dur.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin