Kuende
Kuende

İşte Türk topluluğunun bu projeyi destekleme nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta başında, gerçek hayattaki sosyal etkileşimi ödüllendirmek ve refah düzeyinizi arttırmak için oyunlaştırılmış görevleri kullanan yeni, merkezi olmayan bir sosyal ağ olan Kuende, Türkiye’deki uygulamalarını resmi olarak lanse edeceğini duyurdu. (daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz)

Bu duyurudan sadece birkaç gün sonra, Türk topluluğunun projeye oldukça yoğun ilgi gösterdiği görüldü. En beğenilen ve takip edilen “youtuber”lardan biri olan Kripto Sözlük, projelerini detaylı şekilde inceleyip konuyla ilgili videolarını yayınladıktan birkaç saat sonra yüzlerce yorum aldı!

Kripto pazarı yıl genelinde düşük seyretse bile piyasanın mevcut durumu bu projeyi başarılı bir ICO’ya sahip olmaktan alıkoyamaz. İşte bunu kanıtlayacak bir kaç nedeni şu şekilde sıralayabiliriz:

  • 50 milyon ABD doları değerinde bir işletme değerlemesi ile kurulan şirket
  • Projenin başarılı olması için gereken 2 milyon dolarlık sermaye miktarını (soft cap) toplamaları
  • Dokia Capital (Polkadot, Parity, OmiseGo veya Cosmos Network Ethereum ile yapılan ilk özel satış yatırımcıları) de dahil olmak üzere büyük fonlardan özel satışlar ile 10.000’in üzerinde ETH toplanması
  • Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox, IPSX veya Bountyhive gibi çoğu başarılı Blockchain şirketleri ile ortaklıklar ve işbirlikleri yürütmek (bunların çoğu zaten kendi topluluklarını Kuende’ye getirmeye başladı)
  • Uygulamaları 100.000 aktif kullanıcıyla tamamen geliştirildi (iOS, Android ve Web)
  • Dünyadaki en iyi takımlarla (Tendermint ve Cosmos Network) birlikte çalışarak kendi Blockchain’lerini geliştirmeleri ve piyasanın en iyileri arasında kabul edilen kişilerden danışmanlık almaları (Charlie Shrem – Bitcoin Vakfı Kurucusu, Aurel Iancu – Cosmos Validator ve Fadi Bishara – Silikon Vadisi Efsanesi )

Ancak, tüm bu başarıların ardında ortak bir unsur bulunuyor. Bu da son 3 yılda Kuende’nin gelişim yolculuğunu destekleyen gizli bir silah – EKİPLERİ!

20’si geliştiriciden oluşan 30 ekip üyesiyle, Kuende zaten güveni yaymayı ve yaptıkları iş anlamında geldiklerini kanıtlayarak yol haritası vaatlerini yerine getirmeyi başardı.

Kuende sağlam ve eksiksiz bir ekibe sahip

Kuende’nin CEO’su ve kurucusu olan Pavel Antohe, Google destekli bir girişim inkübatörü olan Blackbox.vc’ın bir mezunudur. Ve insanlara en iyi şekilde liderlik yaparken inovasyon için düğmeye bastı. Kuende’den önce, 7 yıl boyunca profesyonel bir oyuncuydu. Bu süre zarfında ise platformun oyun katmanına çok fazla bilgi kazandırdı.

Kuende arkasındaki Vizyon sahibi kişi olarak, rakiplerin herhangi birinden önce fırsatları görmek için sosyal medyadaki eğilimleri inceliyor ve tahminlerde bulunuyor. Ve belki de en önemli niteliği, kullanıcının bakış açısıyla özellikleri anında görebilme yeteneğine sahip olması.

Kuende’nin CTO’su Teodor Pripoae ise yazılım geliştirme konusunda 8 yıldan fazla bir deneyime sahip. Ayrıca baş geliştirici olarak, tüm gelişim planlarını da denetliyor. En önemlisi de Ruby on Rails geliştirme uygulamasının öncülerinden biri olması ve bu da onu yüksek kaliteli geliştiriciler için adeta bir mıknatıs haline getiriyor. Böylece Kuende’nin yetenekli ve tutkulu geliştiricileri işe almasını sağlıyor.

Tüm işlemleri denetleyen eski Google ve Twitter çalışanları ile sağlam ve eksiksiz bir ekibe sahip olan Kuende, sektörde önemli bir yer sahibi olmaya ve sektöre değer katmaya hazır bir görüntü veriyor.

Kuende Halka arz aşamasında 3 farklı token teklifi ile geliyor

Kuende hakkındaki tüm bu bilgilerden sonra hala akıllarda sorun işareti kalmışsa, başka hiç bir ICO’da görülmeyen bir şekilde satışa çıkması sizi ikna edebilir! Sundukları bu teklif ayrıca basitçe görmezden gelinecek türden değil. En az 3 ETH ile halka arza katıldığınızda size 3 farklı token teklifi ile geliyorlar. (bu sınırlı fırsat hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz)

Daha önce belirtildiği gibi, piyasa şu anda yatırımcı lehine çalışıyor. Çünkü, ICO katılımcılarına (özel ve kamu yatırımcıları) adil davranmak ve eşit fırsatlar sunmak istedikleri için, Kuende, ilk yatırımlarını aldığında satış fiyatını (ETH pazar fiyatı 500 dolar iken) belirlemişti. Bu, herkesin artık özel yatırımcılarla aynı fiyata daha fazla token satın alabileceği anlamına geliyor! Yani 1 ETH için 50,000 KUE + ek bonuslar alabilirsiniz.

Whitelist kaydı 15 Ekim’e kadar açık olacak. Halka arz ise 19 Ekim – 16 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Son olarak ve de en önemlisi, Türk topluluğundan gelen yoğun talepler ve geribildirimlerden dolayı, Kuende özel bir Telegram grubu da açtı. Gruba katılarak Kuende ekibi ve CEO’su ile doğrudan konuşabilirsiniz . (Telegram grubu için buraya tıklayabilirsiniz)

Kuende

Web Sitesi – Ürün Pazarlama & PR e-mail 

Facebook – Medium– Twitter – YouTube – LinkedIn – Github

Duyurular ve Haberler 

Resmi Telegram Grubu – Türkçe Telegram Grubu – Kore Telegram Grubu

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin