Bugünü arbitraj fırsatları: BTC, XRP, ETH, LTC, ADA, Dash
Bugünü arbitraj fırsatları: BTC, XRP, ETH, LTC, ADA, Dash

İşte en iyi 3 kripto parayı da içeren arbitraj fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ticareti dünyasında, arbitraj fırsatları kolay para kazanmak için iyi bir yol. Arbitraj alanında aşağıdaki altı fırsat büyük bir rol oynayacak. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugünün arbitraj fırsatları: BTC, XRP, ETH, LTC, ADA, Dash

Cardano (Paribu/Binance/Kraken)

Cardano (ADA) rallisi başlıyor

Bu hafta Cardano arbitraj fırsatları için biraz vahşi geçti. Bugün, Paribu’daki fiyat Binance, Kraken ve Gate’e göre daha düşük. Oldukça hızlı bir şekilde %2,8’e varan kâr sağlanabilir.

Ethereum (Bitstamp/Bitfinex/HitBTC)

Ethereum balinası, fiyatı düşürebilir

Bugün, ilginç Ethereum arbitraj fırsatları kendini gösteriyor. Bitstamp’taki değer, kolay bir %1,4 kâr sağlayacak şekilde Bitfinex ve HitBTC’den daha düşük. Ayrıca Kraken ve HitBTC arasında ETH’yi %1,1’lik sağlıklı bir kâr için çevirmek için bir fırsat var.

Litecoin (Bitstamp/Bitfinex/Kraken)

Litecoin (LTC) piyasası ile ilgili son haberler

Litecoin’i ilgilendiren çok benzer bir fırsat var. LTC’yi Bitstamp’te satın almak ve Paribu, Bitfinex veya HtiBTC’de satmak,%3,3’e varan kâr getirebilir. Kraken’de LTC satın almak ve HitBTC’de satış yapmayı tercih edenler ise %1,1’lik bir kârdan kolaylıkla yararlanabilirler. Yararlanacak en büyük aralıklar değil, ancak borsaların Litecoin’in söz konusu olduğu yerlerde istikrarlı fiyatları sürdürdüğünü görmek güzel.

Ripple (Bitstamp/Kraken/HitBTC)

Şu an için XRP, neredeyse LTC ve ETH’ninkileri taklit eden bir arbitraj fırsatına tabi. Fırsat, Bitstamp’ta satın alma ve Bitfinex veya HitBTC üzerinde satış veya Kraken üzerinde satın alma ve HitBTC’de satış yapmayı içeriyor. Ortalama %1,1’lik bir kârla, bu her iki yolu da keşfetmek için iyi bir seçenek.

Bitcoin (Bitstamp/Kraken/HitBTC)

Bitcoin (BTC) rallisi yolda olabilir!

Bitstamp ve HitBTC’yi içeren arbitraj fırsatları bugün yığılmaya devam ediyor gibi görünüyor. Bitstamp ve Kraken’deki fiyat, BTC için HitBTC’ye kıyasla daha düşük, bu da kolay bir %1’lik kâr sağlar. Bitcoin’in değeri göz önünde bulundurulduğunda, %1’lik bir kâr, diğer altcoinlere kıyasla araştırılması oldukça ilginç bir seçenek.

Dash (Kraken / HitBTC)

doge holo dash

Bugün için son arbitraj fırsatı, Bitstamp’i içermiyor. Öyle ki, Kraken’den Dash satın almak ve HitBTC’de satış yapmak yatırımcılara net %0,8’lik bir kâr getiriyor. Yine de, daha fazla arbitraj seçeneğini araştırmak için tüm borsalarda biraz paranızın olması, asla kötü bir durum değil.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin