Bu kripto paranın fiyatı bugün 0.60 BTC’yi gördü!
Bu kripto paranın fiyatı bugün 0.60 BTC’yi gördü!

İşte ticaret hacmi kazançları bakımında top 6 kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsaları Bitcoin ve altcoin endüstrisinin adanmış geçitleri. Hafta sonları boyunca, bu platformların bir kısmı ticaret hacmi kazançları açısından güçlü bir artışla dikkat çekiyor. Ancak neden her zaman hafta sonu artışların olduğu konusu ise belirsiz. Sizler için derlediğimiz bu altı borsa son birkaç saat içinde hacim artışını %100 veya daha fazla gördü. İstatistikler Bitgur tarafından sağlanmakta.

Ticaret hacmi kazançları bakımında en büyük 6 kripto para borsası

6- WEX

BTC-E, WEX bayrağı altında yeniden piyasaya sürüldükten ve yeniden markalaştığından beri, platformun neler sunabileceğini görmek için gerçek bir ilgi vardı. 24 saatlik ticaret hacmi 1,5 milyon doların biraz altında olsa da, bu 24 saat öncesine göre %101’lik bir artışa işaret ediyor. Başlıca ticaret çiftleri, hepsi ABD dolarına karşı işlem gören ZCash, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum’dur. Tüm bu çiftler %84 ile %183 oranları arasında bir hacim artışı kaydettiler.

5- Bibox

Pek çok kişi şu anda Bibox Borsası’ndan haberdar değil. Popüler altcoin işlem hacmi, 24 saatte %323’lük bir artış kaydetti ve toplam rakamı 322 milyon dolara çıkardı. Bu borsada öncelikle, Bibox Token ticaretinin Ethereum, Bitcoin ve USDT’ye karşı artmasından kaynaklanmakta. Bytom ve Ethereum ticareti de şu anda hız alıyor.

4- BCEX

Altcoin trader’ları arasında bir başka popüler borsa BCEX. Her ne kadar sadece 14 milyon dolarlık bir hacme sahip olsa da, bu rakam sadece 24 saat içinde %397’lik bir artışı temsil ediyor. En popüler çiftleri ETH/BBTC, QTUM/BTC, ZCASH/BTC ve LTC/BTC’dir. Bu borsada fiat döviz çifti yok, ancak bu durum gelecekte değişebilir.

3- Gemini

Kurumsal kimlikli Gemini Borsası bir kez daha hacim için mücadele ediyor. Son 24 saatte sadece %484’lük bir artışı temsil eden 1,36 milyon dolarlık bir miktar üretti. USD pazarlarındaki Bitcoin, Ethereum ve ZCash ticaretindeki artış, momentumdaki ani artıştan sorumlu. Bu borsanın çok daha fazla hacim üretmesini bekleniyor.

2- EXMO

EXMO bazı ilginç ticaret çiftleri sunan borsa olmasına rağmen genellikle farkedilmez. 24 saatlik işlem hacmindeki 3,15 milyon dolarlık gelir, XRP ve BTC pazarlarında artan ilgiden dolayı %657’lik bir artışı temsil ediyor. USD, RUB ve EUR, fiat döviz çiftleme ile EXMO, kripto para birimi sektöründe yavaş yavaş daha fazla çekiş kazanıyor.

1- BitMart

Bu haftasonu işlem hacmi konusunda şampiyon çok bilinmeyen bir ticaret platformu olan BitMart. Hacim 11,4 milyon dolar olsa da, bu momentumun sürekli olarak korunup korunmayacağı görülecek. Hacimdeki bu %770’lik artış, Ethereum ve NEO ticaretinden kaynaklanmakta. Platformun USDT çiftleri oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin