İşte Spencer Bogart'ın 8 büyük kripto para ve Bitcoin’e ilişkin değerlendirmesi
İşte Spencer Bogart'ın 8 büyük kripto para ve Bitcoin’e ilişkin değerlendirmesi

İşte Spencer Bogart’ın 8 büyük kripto para ve Bitcoin’e ilişkin değerlendirmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşte Spencer Bogart’ın 8 büyük kripto para ve Bitcoin’e ilişkin değerlendirmesi. Blockchain girişim kapitalisti Spencer Bogart, devam eden kayıplara karşın Bitcoin‘in hala satın alınabilir olduğunu belirtti.

İşte Spencer Bogart’ın 8 büyük kripto paraya yönelik değerlendirmesi

Spencer Bogart’a göre, dijital paranın artan kullanım sayıları, popüler para biçiminin kurumsallaştırıldığının kanıtıdır. Spencer Bogart konuya yönelik şunları söyledi:

Her büyük banka bu alanda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Müşterilerine Bitcoin ürünleri sunmaya çalışıyor. Bir saklama platformu için çalışıyorlar ya da bir ticaret masası açıyor. Bitcoin’in daha derin bir şekilde kurumsallaşması genel olarak pozitif.

Ne olursa olsun, Spencer Bogart hala Bitcon’in satın alınabileceğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Diğer kripto parazit biçimlerinin bir çoğu, aşırı ümit verici. Bu arada, kullanım durumlarında mükemmel olan bir kaç tane var. Bitcoin bunlardan biri.

Ayrıca Spencer Bogart, Cardano, TRON, IOTA ve NEO gibi kripto paraların da satılmasını tavsiye etti ve sözlerine şunları ekledi:

Bu tokenlerin birçoğu aşırı değerlendi. Önemli ölçüde yukarı çıkmış olabilirler fakat aynı zamanda büyük bir pruva rüzgarına da sahipler.

Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve EOS gibi alternatif kripto paralar nötr!

Spencer Bogart, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve EOS gibi alternatif kripto paraları ise “nötr” olarak nitelendirdi ve yatırımcılarının şimdilik beklemeleri gerektiğini söyledi.Formun Üstü Spencer Bogart, çok sayıda ICO’nun Ethereum üzerinde inşa edilmesi nedeniyle Ethereum konusunda temkinli olduğunu belirtti. ICO’lar işe yaramadığında bunun Ethereum için kötü sonuçları olabileceğini de ekledi.

Bununla birlikte Spencer Bogart, Bitcoin’in 2018 yılı içinde en azından 10 bin doların üzerinde olması gerektiğini, Bitcoin’in bile bir miktar pruva rüzgarıyla karşılaşabileceğini kabul etti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin