ether
İşte son düşüş esnasında satılan Ether miktarı!

İşte son düşüş esnasında satılan Ether miktarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, 6 – 13 Eylül tarihleri ​​arasında tahmini bir milyon adet Ether (206 milyon dolar) satıldığı bir haftalık süreçte muhtemelen en çok satış gördüğü zaman dilimlerinden birini yaşamış olabilir.

Santiment tarafından sağlanan Blockchain verilerinin hesaplanması, geçen hafta boyunca, Ethereum’un 167 dolar seviyesine kadar düşen bir fiyattan satış yapması durumunda tahmini toplam 944.582 Ether satıldığını gösteriyor. Bu tahmin, borsaya gönderilen ETH tutarı ile o dönemdeki borsalardan çekilen miktar arasındaki farka dayanıyor.

Ayrıca, daha fazla Ether’in çekilenden daha fazla depolanması durumunda, bu farkın ekstra ETH satış baskısı olduğu varsayımını da beraberinde getiriyor.

Grafikte görebileceğiniz pozitif bir sayı, çekilene göre daha fazla ETH yatırımını ifade ederken, negatif bir sayı ise tam tersidir. Bu tür bir sınıflandırmanın korelâsyonu, son zamanlarda ve özellikle 12 Eylül’de daha belirgin bir hal alıyor.

Bir haftalık süre zarfında bir milyona yakın miktarda Ether satışı olduğu tahmin ediliyor

O gün, borsaya 302.000 ETH’den fazla ETH’nin çekilenden daha fazla gönderildiği görülüyor. Ve bu durumun fiyatın 167 dolara kadar düşmesine neden oldu. Satış baskısı ise bu seviye görüldükten sonra önemli ölçüde azaldı ve fiyat bu seviyeden sonra yükselmeye başladı.

6 ile 13 Eylül tarihleri ​​arasındaki hafta, belki de, en uzun süre ve kesintisiz bir şekilde önemli ölçüde ETH yatırımı süresi olabilir. Ve dolayısıyla satıldıktan sonra geri çekileceğine göre muhtemelen satış bölgesinde kalınmış en uzun süredir.

Bu, yıllık grafikte, Poloniex’in, Circle tarafından satın alındıktan sonra kendi fonlarını hareket

ettirmesinden kaynaklı olan Şubat ayındaki düzensiz durum görmezden gelinebileceği daha açık bir şekilde görülebilir.

Görüldüğü gibi, daha çok ETH’nin bir gün içinde satıldığı günler vardı. Tıpkı Aralık ayında çok daha fazla ETH’nin geri çekildiği uzun bir dönem olduğu gibi. Bununla birlikte, görsel olarak, geçen hafta boyunca süren bir ETH satış dönemi için en geniş ve en dik satışın görüldüğü dönem diyebiliriz.

Bu nedenle, dokuz ay sonra, satmak isteyenlerin şimdi sattığı bir durum olmuş olabilir. Ancak durumun gerçekte bu şekilde olup olmadığı yakın zamanda görülecektir.

trustnodes

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin