Az sayıda ağ işlemi olan 6 altcoin
Az sayıda ağ işlemi olan 6 altcoin

İşte şaşırtıcı derecede az sayıda ağ işlemi olan 6 altcoin karşınızda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto para birimi ağının değeri, birçok farklı yönden bakılarak belirlenebilir. Piyasa hacmi, projelerin sıralanmasının en yaygın yolu. Ancak bir projenin ortalama 24 saatlik ağ işlemleri genellikle çok farklı bir hikaye anlatır. Son 24 saat içinde azalan ağ işlemi hacmine göre sıralandığı için, aşağıdaki kripto para birimleri bu konuda mücadele ediyor. İstatistikler OnChainFX tarafından sağlanıyor.

Az sayıda ağ işlemi olan 6 altcoin

Bugün şaşırtıcı derecede az sayıda ağ işlemi olan 6 altcoini sizler için derledik:

6- Gnosis (GNO)

Blockchain tabanlı tahmin piyasalarının şu an itibariyle oldukça yüksek talep görmesi bekleniyor. Augur nihayet ilerisine varabilirken, bu durum Gnosis için harika görünmüyor. Ağın son 24 saat içinde sadece 37 işlemi vardı, bu en umut verici işaret değil. Daha büyük soru, buna göre hızı alabilmesinin mümkün olup olmadığıdır.

5- Enigma (ENG)

Gizlilik odaklı bir Blockchain tabanlı ölçeklenebilir merkezi olmayan uygulama platformu için Enigma’nın dünyaya kanıtlaması gereken çok şey var. Şu anki istatistikler sadece projenin tarihinin bir görüntüsünü temsil etse de, bu projedeki mevcut ilgi bir sebepten dolayı büyük değil. Öyle olsa bile, 24 saat içinde yalnızca 37 işlemin iyi olması gerekmez ve önümüzdeki haftalarda ve aylarda her şey önemli ölçüde iyileştirilmeli.

4- Nebulas (NAS)

Fiyat departmanındaki bazı ilginç gelişmelere rağmen Nebulas, gerçek ağ işlem aktivitesi söz konusu olduğunda popüler olmayan sorunlardan muzdarip görünüyor. Son 24 saat içinde 32 işlem başarıyla tamamlandı. Ancak mevcut fiyat ve piyasa hacim momentumunu garanti etmedi.

3- KuCoin Shares (KCS)

Borsaların ve işlem platformlarının kendi kripto paralarını vermeye nasıl karar verdiklerini görmek her zaman ilginçtir. Popüler borsa KuCoin söz konusu olduğunda, KuCoin Shares’in çıkarılması, dikkate alınan her şeyin ilginç bir kararı oldu. Öyle olsa bile, şebekesi çok fazla işlem kaydetmiyor, sadece 30 transfer 24 saat içinde tamamlanıyor. Mevcut piyasa dalışı, söz konusu trendle ilgisi olabilir.

2- MaidSafeCoin (MAID)

Bir kripto para biriminin genel işlem hacmi görünür hale geldi ve gerçekte ağ işlemlerinin sayısı çoğu zaman uyuşmuyor. OnChainFX’te bulunan bilgilere dayanarak, son 24 saatte sadece 25 MaidSafeCoin işlemi bulunuyor. Kripto para piyasalarında çok farklı bir görünüm ve bu varlıkların genel olarak nasıl işlem gördüğü anlaşılıyor.

1- Iconomi (ICN)

Bu projeyle ilgili ticaret hacminin hala yerinde olduğu görülse de, bu ay Iconomi için en kolay ay olmadı. Iconomi’nin kripto yatırım yönetimi platformu pek çok ağ işlemi gerçekleştirmiyor. Ancak bu sadece bu aşamada bekleniyor. 24 saat içinde sadece 23 işlemin hepsi bu kadar olumlu değil ve ekibin buna göre bir şeyleri dönüştürebileceğinin görülmesi gerekiyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin