Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini
Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini

İşte neden Bitcoin (BTC) için her şeyin güzel olacağının cevabı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) Kasım ayını geride bıraktı. Bu ay yedi ay içinde aylık bazda fiyat düşüşleri açısından en kötü performans gösteren ay. Ancak, bir Bitcoin analisti, lider kripto paranın boğa gücüne hala sahip olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin (BTC) Kasım ayını geride bıraktı

Kasım ayında Bitcoin, ortalama 6.341 dolar fiyattan işlem görmeye başladı. Ancak CoinDesk.com’a göre Bitcoin 1 Aralık’ta gece yarısından itibaren 3.106 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu fiyat düşüşü, Ağustos 2011’den bu yana kaydedilen en kötü oran olan %37,4’lük aylık bir performans oluşturdu.

Bununla birlikte, kripto para borsası ve cüzdan sağlayıcısı CoinCorner’ın kurucu ortağı ve CEO’su, genellikle Blockchain endüstrisinin dışındaki herkes tarafından fark edilmeyen verilere dayanarak, Bitcoin’in geleceği hakkında iyimser.

Bitcoin (BTC) fiyatının 4 bin seviyesi ile mücadelesi

“Bitcoin’in bugüne kadar 300’den fazla kez öldüğü iddia ediliyor.”

CoinCorner kurucu ortağı ve CEO’su Danny Scott, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu ayki Bitcoin fiyatının düşüşünden endişelenmiyoruz. Bitcoin’in 10 yıllık kısa geçmişine baktığımızda, fiyat dalgalanmaları yaşandı. Bu sektörün hala çok genç olduğu göz önüne alındığında beklenecek bir şey. Bitcoin’in bugüne kadar 300’den fazla kez“ öldüğü ”iddia ediliyor. Bu ‘ölüm’, eleştirenlerin tahminlerine göre olmadı, Bitcoin değişen fiyat hareketlerinden hayatta kalmayacak. Ancak bu olaylardan hiçbirinde ölmedi ve bunun yerine kitlesel benimsenmeye devam etti.

Scott, konuya yönelik açıklamalarına şu vurucu sözlerle devam ediyor:

Yıllar boyunca, endüstrinin dışındakiler tarafından tipik olarak fark edilmeyen bir dizi büyük fiyat hareketi oldu. Örneğin, 2013’te fiyatın sadece 14 gün içinde yüzde 49,88 oranında düştüğünü gördük. Bu, son iki hafta içinde yaşadığımızdan daha büyük bir düşüş. Bitcoin’intarihsel fiyat hareketlerine baktığımızda, bu ayın en yeni fiyatı gibi fiyat hareketlerinin, Bitcoin endüstrisi için sıradan bir şey olmadığını açıkça görebiliyoruz.

Christopher Bendiksen: ‘’Bitcoin fiyatı hash hızını takip etmiyor.”

“Kripto varlıkları, zirveler ve çukurlar arasında çılgınca salınan bir şöhrete sahip.”

Scott, konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto varlıkları, zirveler ve çukurlar arasında çılgınca salınan bir şöhrete sahip. Bitcoin’in ilk balonu -Temmuz 2010’da- mükemmel bir örnek sunuyor. Yeni edindikleri dijital varlıkların değişiminde herhangi bir yerde bulunmaması, şirketin meşruiyeti ile ilgili korkularla birleştiğinde, bir Bitcoinyangın satışı patlak verdi.  Bu, BTC fiyatını Kasım 2010’a kadar sadece 2,14 dolar seviyesine indirdi ve altı ay içinde yüzde 93’lük bir düşüş oldu. Umutsuzluklarının derinliklerinde, en ölümcül inananlar bile, kripto paralara olan bağlılıklarından şüphe duymaya başlamışlardı.

bitcoin ana akim etkisi

Mevcut ayı piyasası, önceki büyük ayı piyasalarının düşüş yüzdesini kapatıyor

Analistler, düzenleme, manipülasyon ve benimsenme hakkındaki mevcut kaygıların, Bitcoin (BTC) ve ilgili kripto para birimleri için kötü bir görünüm sunduğuna inanıyor. Ama aynı insanlar aynı zamanda diğer varlıkların da benzer türbülans dönemlerinden kurtulduğunu hatırlıyorlar. Mevcut ayı piyasası, önceki büyük ayı piyasalarının düşüş yüzdesini kapatıyor. Ancak, düşüş eğilimleri ve yükseklerden gelen düşüş dönemleri, geçmişte Bitcoin (BTC)ve genel olarak kripto varlık alanı için güçlü satın alma fırsatları sundular.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin