featured

İşte Mart ayında borsalardan taşınan BTC miktarı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının Mart ayında bu zamana kadar yatırımcılar varlıklarını soğuk cüzdanlarda tutmaya devam etti. Özellikle yaklaşık 3 haftalık süreçte kullanıcılar kripto borsalarında daha az BTC tuttu. Bu veriyi Glassnode bizlerle paylaştı. Bu her açıdan olumlu olarak okunabilir. İşte Mart ayında cüzdanlara taşınan BTC miktarı…

Büyük miktarda Bitcoin, Mart ayında soğuk cüzdanlara taşındı. Glassnode tarafından izlenen verilere göre, önemli BTC miktarı merkezi borsalardan ayrıldı. Sağlanan zincir içi verilere göre, yatırımcılar ticaret platformlarından yaklaşık 61.000 BTC’yi özel cüzdanlarına taşıdı. Bu da ciddi bir varlığın dışarda durması anlamına geliyor. Yani yaklaşık olarak 2,6 milyar dolar bir değere ulaşıyor.

Bitcoin’lerin soğuk cüzdanlara taşınması satışların daha az olacağına işaret edebilir. Ancak bazı yorumlara göre yatırımcılar borsalara güvenmediği için varlıklarını dışarı taşıyor.

BTC miktarı dışarı çıkarken yatırımcılar borsalara güvenmiyor mu?

Artan döviz çıkışlarının ana nedenlerinden biri, merkezi ve merkezi olmayan borsalara olan güvendeki genel düşüşe bağlanabilir. Bilgisayar korsanlarının kurbanı olma tehlikesi uzak olsa da, büyük fon çıkışlarının ana nedeni bu olmayabilir.

Büyük borsalar platformlarındaki belirli hesapları kapatmaya başladığından, hesap sınırlamaları ve aşırı düzenleme, yatırımcıyı tedirgin etmeye başladı. Kullanıcılarını kripto para borsalarına gelebilecek olası düzenlemeler konusunda uyaran ve kullanıcıları fonlarını özel cüzdanlara çekmeye çağıran Kraken Borsası CEO’su, yangını adeta körükledi.

Alandaki çoğu kripto para borsası, sıcak cüzdan teknolojilerini kullanır ve kullanıcıların cüzdanlarının özel anahtarlarını hizmetlerinde veya genellikle bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğrayan belirli veritabanlarında depolar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin