bu altcoinler çakıldı

İşte haftanın en çok düşen 5 altcoini…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BeinCrypto.com adlı haber sitesi, geçen hafta, özellikle 8 Nisan’dan 15 Nisan’a kadar en çok düşen beş altcoinin analizini yayınladı.

Listeye göre bu altcoinler:

  1. Mina (MINA) : -30.57%
  2. Anchor Protocol (ANC): -29.67%
  3. Waves (WAVES) : -28.33%
  4. Convex Finance (CVX) : -21.14%
  5. Terra (LUNA) : -20.58%

şeklinde sıralanırken, analistler bu altcoinleri incelemeye aldı. İşte başlıklar halinde haftanın en talihsiz beş altcoininin incelemesi;

MINA

MINA, 5 Nisan’da 3,53$’a ulaştığından beri düşüyor. O sırada fiyat 3,15$ yatay direnç alanından çıkmış gibi görünüyordu. Bununla birlikte, takip eden düşüş nedeniyle, kopuş yalnızca bir sapma (kırmızı daire) olarak değerlendiriliyor.

O zamandan beri, MINA %35 düştü. Buna en yakın destek alanını 2,25 dolarda bulunuyor. MINA bu seviyeye çoktan ulaştı ve bölgenin bir sıçrama başlatması mümkün.

MINA GRAFIK 1

 

ANC

ANC, 5 Mart’ta 6.19 dolara ulaştığından bu yana düşüyor. İlk etapta, 25 Mart’ta ANC 2,50 dolarlık yatay alanda sıçradı (yeşil simge). Ancak, 11 Nisan’da bunun altına düştü. Bu alan geri kazanılana kadar, trend yükseliş olarak değerlendirilemez. Bir sonraki en yakın destek alanı 1,60 dolar.

ANC GRAFIK 2

 

WAVES

WAVES 31 Mart’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 63.88$’a ulaştığından beri düşüyor. Aşağı hareket 13 Nisan’da 20.33$’a (yeşil simge) kadar devam etti. Bu tablo, WAVES’in 8 Mart’ta çıkış yaptığı bir önceki alçalan direnç çizgisini potansiyel olarak doğruladı.

Hattın destek görevi görmesi ve bir sıçrama başlatması mümkün. Bu durumda, en yakın direnç 37 dolar olacak. Bu aynı zamanda, 0,382 Fib’lik bir geri çekilme direnç seviyesi demek.

WAVES GRAFİK 3

 

CVX

CVX 4 Mart’ta yukarı yönlü bir hareket başlattı ve 4 Nisan’da 39.88$’a ulaştı. Ancak o zamandan beri düşüyor. CVX başlangıçta 29,50 dolarlık yatay destek alanında zıplarken, 14 Nisan’da düşüş eğilimi gösteren bir mum çubuğu (kırmızı simge) yarattı. Analistlere göre düşmeye devam ederse, bir sonraki en yakın destek alanı 24,75 dolar olacak. Bu da , 0,618 Fib’lik bir geri çekilme destek seviyesi.

CVX GRAFIK 4

LUNA

WAVES’e benzer şekilde, LUNA da 5 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 119,55$’a ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar %32 azaldı. LUNA, 102 dolarlık alanın üzerinde tutunamadı ve bu seviyeyi destek olarak doğruladı. Devamında ise düşüş oranını artırdı. LUNA, 72.75 dolardaki ana destek alanına yaklaşıyor ve bu da 0,618 Fib’lik bir geri çekilme destek seviyesi.

LUNA GRAFİK 5

beincrypto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin