İşte Ethereum için bu yıl beklentisini açıklayan o isim!

İşte Ethereum için bu yıl beklentisini açıklayan o isim!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BitMEX kripto borsasının kurucu ortağı Arthur Hayes, Ethereum (ETH) tahmininde bulundu. Altcoinlerin lideri iyi bir performans ile ilerleyişini sürdürüyor. Güncelleme ve Klin test ağı sayesinde hisse kanıtı için son geçişine az bir zaman kaldı. Tüm bunlarla analistler ETH’nin daha çok fiyatlanacağını düşünüyor.

ETH’nin hisse kanıtı (PoS) modeline yaklaşan geçişinin, kurumsal çekiciliğini büyük ölçüde artırma potansiyeline sahip bir tahvile benzeyeceğini söyledi.

Hayes, portföyünün en az dörtte birinin ETH’den oluştuğunu ve tokenin yaygın olarak beklenen değişimi öncesinde maruziyetini artırmayı planladığını söyledi. ETH son olarak bu yıl şimdiye kadarki en yüksek seviyesi olan 3.500$ civarında işlem görüyor.

PoS, Ethereum’u bir bağ yapmak için mi?

Ethereum blok zinciri, bu yıl bir süre 2.0 ve 1.0 zincirlerini birleştirmeye ayarlandı. Ardından tokenın madencilik yerine stake etmeyi ödüllendiren bir PoS mekanizması benimsemesi bekleniyor. Potansiyel getirilerin büyük miktarda kurumsal sermaye çekmesini ve bu yıl ETH fiyatlarını yeni zirvelere fırlatmasını bekliyor. BitMEX kripto borsasının kurucu ortağı Arthur Hayes,

“Yıl sonunda ortalık yatıştığında, ETH’nin 10.000 doların üzerinde işlem göreceğine inanıyorum. Teorik olarak ucuz ABD doları kredilerini getiriler için ETH’ye yatırmak için kullanmanın teorik olarak mümkün. Yine de tampon %11’lik marjın çoğunu koruyacak.”

ETH’nin son rallisi PoS beklentisiyle körüklendi

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, PoS değişimi beklentisiyle şimdiden olumlu fiyat hareketi gördü. Token Mart ayına kadar yaklaşık %16 arttı ve en son bu yıl 3.500$ civarında en yüksek seviyesinde işlem görüyordu.

PoS modelinin, ETH’nin hesaplama ve enerji gereksinimlerini neredeyse ortadan kaldırması ve kriptonun yüksek çevresel maliyetini inceleyen düzenlemelerle daha da uyumlu hale getirmesi bekleniyor. Hareket aynı zamanda tokenı benim için donanıma sahip olmayan meraklılar için daha erişilebilir hale getiriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin