Ethereum balinaları, bakın elinde en çok hangi tokeni tutuyor?

İşte Ethereum balinaları yeni bir altcoine göz dikti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli topluluklarından biri de Etherem balinaları. Sadece bu balinalar Ethereum biriktirmek ile ünlü değil. Birçok altcoin tercihinde bulunuyorlar. Şimdi listeye yeni bir varlık dahil ettiler.

Yeni zincir üstü veriler, var olan en büyük Ethereum balinalarından bazılarının ETH’nin başlıca rakiplerinden birine yatırım yaptığını gösteriyor.

WhaleStats’ın en son haftalık rakamlarına göre bir rapor paylaştı. Bu raporda, en büyük 100 Ethereum cüzdanı Wrapped Luna’ya (WLUNA) önemli yatırımlar yapmaya başladı. Wrapped Luna, Ethereum rakibi Terra’ya (LUNA) sabitlenir ve değiştirilebilir özellikte.

Kripto para esasen Ethereum yatırımcılarına LUNA’ya maruz kalmaları için bir alternatif sunuyor. ve LUNA sahiplerine Ethereum’daki merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarına katılmanın bir yolunu buluyor.

Ethereum balinalarının yeni gözdesi: Wrapped LUNA

Wrapped Luna (LUNA), Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan 10 altcoin listesine girdi. Yayınlandığı sırada varlık kendine dokuz numaralı slotta yer buldu. Geçen hafta, altcoinin ortalama balina alımı, yayınlandığı sırada yaklaşık 76.300 dolar değerindeydi. Yani yaklaşık 900 LUNA idi.

LUNA/WLUNA’nın fiyatı geçen ay %76 arttı ve yayınlandığı sırada 90.29$’da bulunuyor. WhaleStats’tan gelen son rakamlar, ETH balinalarının yüksek hacimlerde stabilcoin ticareti yapmaya devam ettiğini ve Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Chainlink’in (LINK) de pozitif girişlere tanık olduğunu gösteriyor.

Başka bir ETH rakibi, en çok satın alınan altcoinlerin ilk 10 listesinde (Ethereum rakibi Fantom’un (FTM) ERC20 versiyonu) yer alsa da, rakamlar ortalama olarak balinaların geçen hafta satın aldıklarından daha fazla FTM sattığını gösteriyor. Bu da Fantom’daki ekip ayrılışının oluşturduğu satışlar anlamına geliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin