featured

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir gün, kripto para piyasalarına yöneliyor ve bu da keşfedilmeyi bekleyen yeni arbitraj fırsatları anlamına geliyor. Genelde olduğu gibi, YoBit bu ticarette ayrılmaz bir rol oynayacak, çünkü altcoin fiyatları bu borsada değişken. Aşağıdaki altı arbitraj fırsatı, çok az çaba harcayarak bazı iyi kârlarla sonuçlanabilir.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: ETH, ZEC, ETC, EOS, DOGE, BCH

Ethereum Classic (Koineks/Binance/KuCoin)

Bir çok altcoin işlem platformunun, YoBit’e kıyasla Ethereum Classic için daha düşük bir fiyatı var. Bu liste Koineks, Binance, KuCoin, Poloniex ve Gate.io’yu içeriyor. Bir ETC’yi bu borsalarda satın almak ve YoBit’teki toplam likiditeye bağlı olarak, bu borsada satmak %2 oranında kâr sağlayabilir.

ZCash (CEX/Bitfinex/HitBTC)

ZCash için benzer bir fırsat ortaya çıktı. Çünkü aynı borsaların söz konusu olduğu bazı ilginç fiyat boşlukları var. ZEC için, Sistemkoin, CEX, Poloniex ve Gate.io’dan satın alma, daha sonra YoBit’te satma en yüksek kârı sağlayacak. Bitfinex ve HitBTC fiyatları biraz daha yüksek olsa da alım için uygun.

EOS (Poloniex/Bitfinex/Binance)

EOS içeren arbitraj ticaret kârı arayanlar için, EOS satın almak için çok sayıda platform var. Poloniex, Gate.io, Bitfinex, Binance, KuCoin ve HitBTC’nin hepsi YoBit’e göre çok daha düşük fiyatlara sahip. Kârlar %1 ile %1,25 arasında değişecek. Ne olursa olsun bu en büyük pazar fırsatı değil, ancak herhangi bir kâr zarardan daha iyidir.

Dogecoin (Koineks/Poloniex/Livecoin)

Dogecoin, YoBit dışında bir platformda daha arbitraj ticaretine tabi. Livecoin üzerindeki fiyatı, Gate.io veya HitBTC’de DOGE alırken, %1,25 gibi yüksek bir kârla daha yüksek. YoBit’te kripto para alım satımı yapmak, %2,5’lik bir kârla sonuçlanacak ve bu da daha iyi bir seçenek sunabilir.

Bitcoin Cash (Kraken/VeBitcoin/Bitstamp)

Bitcoin Cash’in en son fiyat dalgalanması, tüm piyasaları önemli ölçüde sarstı. Aynı zamanda bu fiyatların tüm platformlarda tam olarak aynı olmadığı anlamına gelir. Bitcoin Cash, Kraken, OKEx, Gate.io ve YoBit’ten daha düşük bir fiyata sahip ve kâr %1,9’a kadar çıkıyor. Bitstamp, Vebitcoin, CEX ve Bitfinex’in hepsi de YoBit’ten daha düşük fiyatlara sahip.

Ethereum (Livecoin/Kucoin/Poloniex)

Ethereum’u YoBit’te satmak neredeyse her platformda satın alırken kolay kâr elde etmenizi sağlayacak. Livecoin, Kraken, OKEx, Koineks, Bittrex ve daha birçoğunun hepsi şu an itibariyle çok daha düşük ETH fiyatına sahip. Bazı çiftler, ortalama %1,6’ya yakın olmasına rağmen, bazıları %2,5’e varan oranlarda arbitraj kazancı sunacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin