Bu hafta en iyi performans gösteren 3 kripto para birimi
Bu hafta en iyi performans gösteren 3 kripto para birimi

İşte bu haftanın kahramanları olan 3 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin haftalık performansı oldukça istikrarlıydı. Bazı kripto paralar yatırımcıları hayal kırıklığına uğratsa da piyasa genel anlamda sessizdi. Bu haftaki istatistiklere ve CoinMarketCap’tan elde edilen verilere göre, haftanın kahramanları haline gelen üç kripto para birimi karşınızda…

Bu hafta en iyi performans gösteren 3 kripto para birimi

Gold Poker

Gold Poker, en yüksek fiyat artışını gerçekleştirerek haftanın piyasayı pompalayan parası oldu. Gold Poker, 20 Eylül 2018 tarihindeki 0,35 dolar değerindeki satış fiyatından %826 oranında artarak 27 Eylül 2018’de 3,33 dolara kadar yükseldi.

Eternal Token

Bu kripto para birimi yatırımcıların çoğu tarafından bilinmiyor. Eternal Token’in 60 milyonluk bir kaynağı var ve şu anki fiyatı 1,65 dolar. Gold Poker’in hemen arkasında Eternal Token, haftada %732 fiyat artışı kaydetti. Bu kripto para biriminin şu anki oranının, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 9 Eylül 2018’de 0,007 dolardan 1,65 dolara yükselmesi dikkat çekiyor.

NetKoin

Haftanın üçüncü kahramanı NetKoin. Tıpkı Eternal Token gibi, NetKoin kripto para birimi yatırımcıları arasında pek de popüler değil. Tüm zamanların en yüksek seviyesi, 24 Eylül 2018’de 0,00019 dolar ile gerçekleşti, tüm zamanların en düşük seviyesi ise 12 Eylül 2018’de 0,000015 dolar seviyesinde kaydedildi. NetKoin, %243’lük bir fiyat rekoru kırmak için yüksek bir sıçrama yaptı ve haftada 0,000089 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Piyasa değeri 346,980 dolar ve mevcut 3 milyar dolarlık tedarik var.

Fiyat yükselişi yaşayan diğer kripto paralar

Hafta içinde artış yaşayan diğer kripto paralar arasında fiyatta %195 artışa sahip Avatarcoin ve %156 oranında pozitif büyüme gösteren Electroneum bulunuyor. Patron %152’lik bir fiyat artışına sahipti.

Yatırımcıların bu makaleyi hiçbir şekilde yukarıdaki paraların “satın alması gerektiği” şeklinde anlamaması çok önemli. Makale, hafta içinde artış yaşayan kripto paraların sadece bir sunumu. Bu kripto paraların önümüzdeki günlerde yükselip yükselmeyeceğini kimse bilemez. Herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız gerektiğini unutmayın!

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin