featured

İşte bu haftanın ‘en’ altcoin’leri! En çok kazanan ve en çok kaybedenler hangileri oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin ve altcoin’ler bu hafta da düşük değerlerden işlem gördü. Terra’nın bu hafta 1,5 milyar dolar değerinde BTC satın almasına rağmen, LUNA hafta sonuna altı haftanın en düşük seviyesine gerileyerek başladı. Genel olarak, kripto para birimleri kırmızıda kaldı. Ancak ALGO, önemli kazançlar kaydeden istisnalardan bir tanesi oldu.

Algorand (ALGO)

ALGO, gün içinde %15 oranında değer kazandığı için cumartesi günkü işlem seansında en çok kazanan altcoin’lerden bir tanesi oldu.

Geçtiğimiz günün en düşük seviyesi olan 0,63 dolara gerilemesinin ardından ALGO, hafta sonunun ilk gününde 0,745 dolara kadar yükseldi.

0,65 dolarda bulunan uzun vadeli destek noktasından marjinal bir şekilde yükselerek, neredeyse 0,75 dolar seviyesine ulaştı.

altcoin ALGO grafik

Bu mevcut tavan, altcoin fiyatının 0,95 dolara yükseldiği 21 Mart tarihinden bu yana tam olarak kırılmadı.

Boğalar bu mevcut direnç noktasının üzerinde bir kırılma için umutlu olacak olsa da, önlerinde bazı önemli engeller var.

RSI’daki mevcut direnç seviyesinin açıklığa kavuşturulması durumunda ALGO fiyatında boğalar baskınlıklarını kanıtlayacak.

Terra (LUNA)

Rezervleri için milyarlarca dolar değerinde BTC satın almaya devam etmesine rağmen, LUNA cumartesi günü üst üste üçüncü gün düşüş yaşadı.

Bu son düşüş hareketi ile fiyat, 28 Şubat tarihinden bu yana görülen en düşük seviyeler olan 72,34 dolardaki dip noktalara geriledi.

Perşembe günü 86 dolarda hatalı bir direnç kırılmasının ardından, ayılar altcoin üzerindeki baskıyı artırmaya devam etti. LUNA, bugünkü düşüş hareketi ile 78 dolarda bulunan destek noktasının altına düştü.

Bu yazının yazıldığı sırada, 72 dolar seviyesi LUNA için geçici bir taban görevi görüyor gibi görünüyor. Şubat ayının en düşük seviyesini izleyen yükseliş mumu, bazı yatırımcıların hâlâ iyimser olmasının önemli bir nedeni.

Bu yüzden altcoin’in fiyatında 20 dolarlık bir artış görülmese de, bu olgunlaşarak sağlam bir zemin haline gelirse LUNA boğalarının dönüş yapmasına olanak sağlayabilir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin