5 yeni token
İşte Bithumb’ın listesine aldığı 5 yeni Token!

İşte Bithumb’ın listesine aldığı 5 yeni Token!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin ikinci en büyük kripto para borsası unvanına sahip olan Bithump’ın, son 24 saat içinde 300 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olduğu görülmektedir. Günün erken saatlerinde da kripto para değişim platformuna 5 yeni Token eklendiği duyuruldu.

Bu yeni kripto varlıklar, TenX (PAY), Wax (WAX), Power Ledger (POWR), Loopring (LRC) ve Gifto (GTO) olarak seçildi. İşlem listesine eklenen bu tokenler ise ılımlı kazanımlar sağladığı görüldü. Kaldı ki bunlar kripto para piyasasının bugün kötü performans göstermeye devam ettiği göz önüne alındığında, en yüksek kazanç listesinde bulabileceğimiz kripto paralar olarak dikkat çekiyor. Kazanç aralığı ise, yüzde  4,5 (LRC) ile  yüzde 8,8 (WAX) arasında değişmektedir.

Listelenen 5 yeni token kripto sektörüne çeşitli seçenekler sunuyor

Listelenen tokenlerin, Blockchain ve kripto alanında sunabileceği çeşitli seçenekleri bulunuyor. Aşağıda ise Bithumb tarafından yeni listelenen bu tokenler hakkında özet bilgilere ulaşabilirsiniz.

Wax, kullanıcıların dijital ürünler için sanal pazar yerlerini işletmelerini sağlayan bir platformdur. Video oyun öğeleri için başarılı bir pazar olan OPSkins’in kurucuları tarafından geliştirilmiştir.

TenX, fiat ve kripto para birimleri arasındaki uçurumu birleştirmek amacıyla çeşitli gerçek dünya senaryolarında harcanması için kripto para kazanmaya çalışan bir hizmettir.

Power Ledger, merkezi olmayan bir yeşil enerji piyasası kurmak istiyor – kullanım durumlarından birisi de kullanıcıların yenilenebilir kaynaklardan gelen kullanılmayan enerjilerini satmalarına izin vermesidir.

Loopring, ticaretin otomatikleştirilmesini sağlayan bir protokoldür. Platform, siparişleri küçük parçalara ayıran ve eşzamanlı olarak birden fazla pazara koyan ve bunları en uygun geri dönüş için en iyi zamanın bulunacağı halka eşleştirme olarak bilinen bir kavram kullanır.

Gifto, hayranların en sevdikleri çevrimiçi içerik oluşturucularını dijital hediyeler aracılığıyla desteklemelerini sağlayan bir protokoldür.

coincodex

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin