İşte Bitcoin (BTC) fiyatları için bir sonraki büyük şey!
İşte Bitcoin (BTC) fiyatları için bir sonraki büyük şey!

İşte Bitcoin (BTC) fiyatları için bir sonraki büyük şey!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yılki Bitcoin (BTC) fiyatları şu ana kadar mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bitcoin %10’dan fazla değer kaybetti. Bitcoin fiyatı, Aralık ayındaki 20 bin dolarlık zirvesinden yaklaşık yüzde 65 oranında aşağıda.

İşte Bitcoin (BTC) fiyatları için bir sonraki büyük şey!

Son zamanlarda Bitcoin ve benzeri kripto paralar için siber saldırılardan azalan işlemlere, fazla güç tüketimlerinden dünyanın yerleşik finans sektöründen gelen önemli finansal olumsuz eleştirilere kadar çok fazla olumsuz haber vardı. Ancak bazı parlak noktalar da var. Örneğin; işlem ücretleri düştü, hem çevrimiçi hem de gerçek dünyada Bitcoin’i kabul eden mağazaların sayısı artıyor ve düzenleyiciler oldukça hassas davranacak gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatı için bu yılki en iyi şeylerden biri de dünyanın en büyük ticaret platformları ve borsalarının artan ilgisi oldu. En azından iki tanesinin yakında büyük yatırımcıların Bitcoin satın alma ve saklamalarına olanak vereceklerini duyurmaları bekleniyor.

Dünyanın en büyük ticaret platformları ve borsaları Bitcoin ile ilgileniyor

Geçtiğimiz ay dünyanın en büyük borsası olan New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi Intercontinental Exchange (ICE), bir kripto para borsası geliştirdiğini açıkladı. Ayrıca Nisan ayında kripto para borsası Gemini ile ortaklık kuran Nasdaq, kripto paralar için bir vadeli işlem piyasası başlatmayı planlıyor. Bu ikisi şimdiden Bitcoin ile vadeli işlemlere izin veren CBOE ile CME Group’a katılacak.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin