Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor
Popüler altcoin EOS, büyük duyuru sonrası kan kaybediyor

İşte beklenilen kısa vadeli 3 EOS fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatları söz konusu olduğunda, geleceğin altcoinlerin çoğu için ne getireceği biraz belirsiz. EOS yazım sırasında yükseliş eğilimi ile işlem görüyor. Şu andaki kısa vadeli 3 EOS fiyat tahmini, her şeyden önce umut verici görünmesine rağmen, bu eğilim son piyasa çöküşüyle biraz yavaşladı.

Umut yeşerten 3 EOS fiyat tahmini

1- Potansiyel EOS Reversal

Sadece acımasız bir fiyat düşüşü olarak tanımlanabilecek olan son piyasa çöküşünden sonra EOS’un değeri, 22 doların üzerindeki zirveden beri uzun bir yol kat etti. Bugünün fiyatlarında, bugünkü yükseliş eğilimi güzel seyrediyor gibi gözükse de şimdiki 3,5 dolar seviyesine dönme mücadelesi. Böyle bir ani kazanç kolayca silinebilir, çünkü şu an itibarıyla herhangi bir kripto para birimi için sabit bir zemin yok.

Kamil Stasiak tarafından özetlenen grafik yakın gelecekte fiyatı yukarı taşımak için ivmeye devam edebilir. Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi gerekmeyebilecek olsa da 4,6 dolarlık yakın bir sıçrama, sorunun çözümü olabilir. 3,3 dolar seviyesinin aşılması ve sürdürülmesi durumunda, yükseliş eğilimi devreye girebilir. Bunun yapılmaması durumunda, fiyat 2,27 dolar gibi düşük bir değer düşüşünü görebilir.

2- Genel ayı trendi devam ediyor

Aleksey Markonov’a göre, EOS fiyatının önümüzdeki günlerde ve haftalarda düşmeye devam edeceğini kolaylıkla söyleyebiliriz. 2018 için fiyat garfiğine bakıldığında, kanamanın çok şiddetli olduğu aşikar hale geldi. Bu aynı zamanda önceki tüm EOS fiyat artışlarının üst üste birkaç günden fazla sürdürülmemesiyle ilgili ilginç bir genel bakış sunan Aleksey Markonov tarafından da gösterildi.

Bugün kaydedilen çok küçük kazanım göz önüne alındığında, EOS değerinin hemen yükselişe geçmeyeceğini varsaymak makul görünüyor. Bunun yerine, yavaş ama sabit bir kanama daha mantıklı bir sonuç gibi görünüyor, ancak fiyatın ne kadar düşeceği belli değil. Eğer fiyat 3,05 dolara tutulabilirse, endişelenecek bir sebep yok. Şu anda, her şeyden önce, oldukça zorlu bir meydan okuma olduğu kanıtlanabilir.

3- Açık yönsüz kısa bir sıçrama

Trader Aliamey’e göre, EOS fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde kısa bir sıçrama görecek. Bu kesinlikle mümkün olsa da altcoin, şu an itibaryla gerçekleşmeyecek bir yükselişi sürdürmek için yeterli işlem hacmine ihtiyaç duyuyor. Sıçrama bu özel grafiğe göre, 3,26 dolar gibi yüksek bir seviyede olacak.

Diğer kripto para birimi ve dijital varlıkların aksine, EOS şu an itibarıyla herhangi bir gerçek yöne sahip görünmüyor. Duyarlılık nispeten tarafsız, bu da piyasanın ileriye doğru her iki yönde sallanabileceğini teyit edecek. Şimdilik, bazı spekülatörlerin işaret ettiği boğa sapması, anlamlı bir şekilde gerçekleşmedi. Yine de, Bitcoin’in momentumunu takip edebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin