Bugün arbitraj ticareti sunan kripto paralar: XRP, LTC, ETH, BTG, XLM, ONT

İşte arbitraj ticareti sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında para kazanmak birçok farklı şekilde yapılabilir. Arbitraj ticareti, daha az riskli kâr elde edilmesine izin verdiği için başka bir uygulanabilir yaklaşım. Aşağıdaki altı para birimi, genel platform likiditesine bağlı olarak, ilginç bir kâr elde edilmesine izin verir. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugün arbitraj ticareti sunan kripto paralar: XRP, LTC, ETH, BTG, XLM, ONT

Ontoloji (Binance/KuCoin)

Ontoloji (ONT) fiyatı yüzde 9 oranında arttı

Bugün, arbitraj fırsatları listesinde bazı yeni para birimlerinin ortaya çıkması biraz ilginç. Ontoloji veya ONT, çoğu zaman bir fiyat spreadine maruz kalmaz. Ancak, günümüzde Binance ile KuCoin arasındaki değer biraz farklı ve %0,78’lik bir kâr elde edilmesine izin veriyor.

Stellar Lumens (Kraken/HitBTC)

2018 yılında Stellar Lumens’e gelen önemli özellikler

Arbitraj fırsatları söz konusu olduğunda genellikle olduğu gibi, Kraken üzerinde en az bir çift var ve bu da hızlı kâr elde etmek için kullanılabilir. Bu borsa üzerinde XLM satın alma ve HitBTC’de satma net %1 kâr elde etmenizi sağlar. Her iki platform da genellikle XLM için iyi bir işlem hacmine sahip, bu nedenle gün boyunca keşfedilmeyi bekleyen bazı seçenekler var.

Ethereum (Bitstamp/Bitfinex/HitBTC)

Justin Drake: Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.''

Günümüzdeki en iyi kripto para birimleri için pek çok benzer arbitraj fırsatı var. Bitstamp’ta Ethereum’un satın alınması, kullanıcıların Bitfinex veya HitBTC’de ETH’yi %0,8’den %1,2’ye varan bir kâr için satmasını sağlar. Kraken üzerinde satın alma ve KuCoin ve HitBTC’de satış yapmak çok benzer kârlar sağlayacak. Keşfetmek için birden fazla seçeneğe sahip olmak -bu boşlukların bir süre daha yerinde kaldığını varsayarak- her zaman iyi bir işaret.

Litecoin (Kraken/Bitstamp/Koineks)

Litecoin işlem ücretleri

Ethereum ile ilişkili aynı arbitraj fırsatı, çoğunlukla Litecoin ticareti için de kullanılabilir. Bitstamp’ta satın alma ve Bitfinex, HitBTC veya Koineks’te satış, %1’lik bir kâr sağlayabilir. Kraken’de LTC’yi satın almak ve HitBTC’de satış yapmak, %1,1’lik bir kazanç sağladığından biraz daha kârlı.

Ripple (Bitstamp/Kraken/HitBTC)

Ripple (XRP) neden baz para birimi olmalı? İşte gerekçeleri...

Ethereum ve Litecoin için geçerli fırsatlar XRP için de geçerli olacak. Tahtada aynı borsaları kullanarak, XRP’yi satın alıp iyi kârlar elde edebilirsiniz. Yatırımcılar kâr marjlarını da %1,3’e kadar kâr elde edebilecekleri için biraz daha yüksek. Genel piyasa eğilimi göz önüne alındığında oldukça iyi bir arbitraj aralığı.

Bitcoin Gold (Koineks/Bitfienx/HitBTC)

Her ne kadar Bitcoin Gold arbitraj fırsatları son birkaç gündür yok gibi görünse de, bunun tersi gerçekleşiyor. Bugün itibariyle, BTG’yi Koineks’te satın almak ve onu HitBTC veya Bitfinex’te satmak, kullanıcıları %1,19’a kadar kârla ödüllendirebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin