Uzmanlar uyardı: Bu hafta Bitcoin için konsalide zamanı…

İşte analistlerin 2022 Aralık Bitcoin beklentisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Kasım 2021’de, dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 69.000 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. O zamandan beri, BTC’nin oynaklığı dikkat çekti. Korku ve Açgözlülük Endeksi’nin yüksek düzeyde şüphe ve belirsizlik göstermesiyle piyasa reaktif ve istikrarsız göründü.

Bitcoin’in fiyatı, 5 Ocak’tan bu yana 35.000 ila 45.000 dolar arasında dalgalandı. Oynaklık geçmişi göz önüne alındığında mütevazı bir aralık olduğunu söyleyebiliriz. Sonuç olarak, amiral gemisi dijital varlık için uzun zamandır beklenen bir istikrar döneminin başlangıcı olabilir.

Peki, BTC’nin 2022 sonundaki değeri nasıl olacak? Mevcut piyasa ortamının ışığında, yıl sonundaki fiyatını daha iyi tahmin etmek için en iyi uzmanların seçimlerine daha yakından göz atalım.

Bloomberg analistleri (Boğa)

6 Şubat 2022’de Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapor, Bitcoin’in yıla büyük bir düzeltme ile başlamasına rağmen  daha fazla fiyat artışına hazır olduğunu gösteriyor.

Ekonomi kurallarına göre, talebi artan ve arzı kısalan bir piyasa zamanla yükselecektir. 30.000 dolar civarında bir dip ve 60.000 dolar seviyelerinde direnç olarak Bitcoin’in tekrar yükselebileceğini öne sürüyor.

Invesco (Ayı)

Yatırım devi Invesco, BTC balonunun 2022’de patlayacağını ve yatırımcıların ilgisinin azaldığını öne sürerek 30.000 doların altında işlem göreceğini tahmin ediyor.

Bitcoin’in 2021’de artan oynaklığa tanık olduğunu göz önünde bulunduran yatırım devi, beklenen Bitcoin balon patlamasını 1929 çöküşüne bağladı. Aynı zamanda varlığın mevcut toplu pazarlamasının ivme kaybettiğini söyledi.

ABD Küresel Yatırımcılar, Frank Holmes (Boğa)

Yatırım şirketi US Global Investors’ın CEO’su Frank Holmes, altının 2022’de değer kazanma potansiyeline sahip olmasına rağmen, bin yıllık faaliyetin birincil itici güç olmasıyla Bitcoin’in değerli metali geçeceğini tahmin ettiğini tahmin ediyor.

CEO’ya göre, Bitcoin’in 2021’de diğer varlık sınıflarından daha iyi performans gösterme kapasitesi ve fiyat hareketi, dijital para birimini 100.000$’a ulaşmak için güçlü bir konuma getiriyor.

Michaël van de Poppe, kripto yatırımcı ve analisti (Boğa)

Tanınmış kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in 2022’de tarihi tekrarlayacağına ve 2022’nin ikinci çeyreğinde çalışmaya devam edeceğine inanıyor. 2021’in başlarında analist şunları öngördü:

“Pik yüksek boğa döngüsü tahmini, hala duruyor. 2022/2023’ün bu yıl değil, zirvede olmasını bekliyoruz. Bitcoin 350.000-450.000 dolar.”

B Planı, Teknik analist (Boğa)

2023 için de olsa, yakın tarihli bir tweet’te Plan B, dünyanın amiral gemisi dijital para birimi Bitcoin’in 2023 yılına kadar 100.000$ değerine ulaşma hızında olduğunu söyleyerek şunları ekledi:

“Hem S2F hem de logaritmik regresyon, 2023’te 100 bin dolara işaret ediyor.”

Mike McGlone, Emtia stratejisti (Boğa)

Analist Mike McGlone’a göre deflasyon, 2022’de enflasyonu değiştirebilir. BTC fiyatının 100.000 dolara yükselmesine neden olabilir. Bloomberg’deki Kıdemli Emtia Stratejisti, 2022’nin hem Bitcoin hem de altın için karlı bir yıl olacağını ve ana kripto para biriminin 100.000 $ değerine ulaşacağını düşünüyor. McGlone:

“2022’de BTC ve altın üzerinde olumlu sonuçlarla deflasyonist güçlerin yeniden canlanması risklerine işaret edeceğini düşünüyorum.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin