Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor
Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor

İşte ağırlıklı Türk borsalı arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında çok sayıda arbitraj fırsatı sunan kripto paralar var. Bu seçeneklerden bazıları, diğerlerine göre daha iyi kârlar sağlar. Aşağıdaki altı seçeneğin hepsinin bugün itibariyle bazı çekicilikleri var, ancak büyük ölçüde ilgili borsaların ne kadar hacim oluşturacağına bağlı olacak.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: ADA, BTG, XMR, Dash, BTC, ETH

Cardano (Paribu/Binance/Kraken)

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

Bir kereliğine, Cardano arbitraj fırsatı Kraken borsasından kaynaklanmıyor. Bu alışılmadık bir durum, ancak borsa hala seçeneklerden birinde yer alıyor. Paribu’da ADA satın alma ve Kraken, Gate veya Binance’de satma, %2,5 oranında sağlıklı bir kâr sağlayacak. Bu, özellikle tüm pazarlarda geri dönüşü olan oldukça avantajlı bir arbitraj fırsatı.

Bitcoin Gold (Koineks/Bitfinex/HitBTC)

bitcoin gold

Birkaç gün boyunca yok olduktan sonra yeni bir Bitcoin Gold arbitraj fırsatı kendini bir kez daha ortaya koyuyor. Koineks borsasında BTG satın almak, yatırımcıların kolay bir kâr için Bitfinex veya HitBTC üzerinden satmasına izin veriyor. Her ne kadar bu, tarihin en büyük kazancı olmasa da küçük bir iş yaparak elde edilen 40 dolarlık bir kârı kim istemez ki.

Monero (Kraken/HitBTC)

monero fiyatı

Her gün, Monero ve Kraken’i içeren belirli bir sebepten dolayı bir arbitraj fırsatı var. Daha spesifik olarak, Kraken’deki fiyat, HitBTC’ye kıyasla %1,8 daha düşük, bu da bu konuda ilginç bir fırsat sunuyor. Bu borsaların her ikisi de kapsamlı XMR ticaretine sahip olmadığı için likidite açısından biraz dikkatli olmak gerekir.

Dash (VeBitcoin/Kraken/Poloniex)

Dash, Kripto Mobile ile ortaklık kurdu.

Dash’ı içeren çok ilginç bir arbitraj fırsatı bugün kendini gösteriyor. Kraken üzerinde satın alma ve HitBTC, Poloniex veya Gate üzerinde satış %2,1’e varan kâr getirebilir. Bununla birlikte, Vebitcoin’den satın alıp ve HitBTC’de satış yaparak, %1,2’lik bir kâr da elde edilebilir.

Ethereum (Kraken/Vebitcoin/OKEx)

Ethereum (ETH) fiyatı çift haneli rakamlara mı kayıyor?

Bugün Ethereum’u içeren çok sayıda arbitraj fırsatı var. Vebitcoin, Kraken ve Koineks’teki fiyat HitBTC, Poloniex, Gate, OKex ve KuCoin’den daha düşük. Bazı çiftler kârda %2’ye kadar varabilmesine rağmen, kabaca %1,3’lük kârlar kolayca elde edilebilir olmalı. Ethereum genellikle oldukça likit bir piyasa, bu nedenle bu seçeneği keşfetmek iyi bir seçim olabilir.

Bitcoin (Kraken/OKEx/Poloniex)

İşte 5 geçmiş Bitcoin fiyatı çöküşü

Bitcoin’in bugün itibarıyla Kraken ve Vebitcoin değerleri OKEx, Poloniex, Gate, KuCoin ve HitBTC’den daha düşük. Özellikle, kazançlar arasında en yaygın kripto para ticareti için kârlar %2’ye kadar dayanabiliyor. Koineks’teki değer de nispeten düşük ve bu da göz önünde bulundurmaya değer.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin