2018'in en iyi 3 EOS ticaret platformu
2018'in en iyi 3 EOS ticaret platformu

İşte 2018’in en iyi 3 EOS ticaret platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ekosistemi dikkat çekmeye devam ediyor İster yerel ağ olsun, ister aynı teknolojiye dayanan airdropped tokenler olsun, yeni ticaret platformlarının ortaya çıkması gerekecek. Yılın en iyi birkaç EOS ticaret platformu incelememiz altında.

2018’in en iyi 3 EOS ticaret platformu

3- Chaince

Dikkatlerini özellikle EOS’a odaklayan birkaç şirket ile, bu para biriminin geleceği oldukça tuhaf görünüyor. Chaince bu konuda piyasaya çıkan ilk platformlardan biri.

Piyasaya girdiğinde airdropped EOS tokenlerini desteklemek için tasarlandı. Ticaret platformu bir süre önce faaliyet geçti ve topluluk üyeleri arasında dikkat çekiyor.

Bazı kullanıcılar Chaince’yi merkezi olmayan bir çözüm haline getirmeyi umut etseler de mevcut modeli biraz farklı. Kullanıcıların öncelikle bir hesap için kaydolmaları gerekiyor. Bu kötü bir şey değil, ama kripto para birliği merkezi, her şeyden önce merkezi olmayan ticaret çözümlerini destekliyor gibi görünüyor. Chaince’nin gelecekte o rotayı takip etmeye karar vermesi ilginç olacak.

2- EosFinex

Bitfinex, EOS.IO platformunda merkezi olmayan bir ticaret yapabileceklerini açıkladı. Bu duyuru, 2018 yılının Şubat ayının başlarına kadar uzanıyor, ancak platform, yazı yazıldığı sırada tamamlanmadı. Her ne kadar merkezden dağıtık bir ticaretin yapılması bir gecede gerçekleşmese de, bu yeni platform için resmi bir çıkış tarihi yok.

Bitfinex Borsası’nın merkezden uzaklaştırılacağını iddia etmesine rağmen, kesin iç işleyişinin belirlenmesi gerekiyor. Ana şirket, sıkı KYC yönergelerine sahip çok sayıda merkezi ticaret platformuna sahip. EosFinex’in bu gibi gereklilikleri kullanıcıları da zorlayacak, merkezsizlik yönünün büyük bir kısmını zaten ortadan kaldıracak. Daha fazla bilgi ortaya çıkıncaya kadar, EosFinex’in doğasıyla ilgili pek çok soru olacak.

1- DexEOS

EOS ve airdropped tokenlerine odaklanan yegane “gerçek” merkezsiz borsa DexEOS. Platform, cüzdan, EOSign ve Scatter aracılığıyla kimlik doğrulamayı destekliyor. Bu, EOS topluluğu tarafından şimdiye kadar takdir edilen bir sistem.

Her zaman olduğu gibi, likidite biraz endişe verici olabilir. DexEOS için destek ticareti çiftleri henüz çok fazla hacim görmüyorlar, ancak bunlar bu borsanın ilk aşamaları. Ayrıca buna göre çalışması gereken bazı türler de var gibi görünüyor. Zaman içinde, bu platform EOS ekosistemi için çok sağlam bir merkezi olmayan borsaya dönüşebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin