İsrailli firma Bitcoin karını birkaç ayda ikiye katladı
İsrailli firma Bitcoin karını birkaç ayda ikiye katladı

İsrailli firma Bitcoin kârını birkaç ayda ikiye katladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altshuler Shaham Investment House, geçen yılın sonlarında Bitcoin ve Ethereum satın aldığından bu yana kripto para birimi yatırımını ikiye katladı.

Devasa yatırım

İsrail’de bir yatırım şirketi olan Altshuler Shaham Investment House, geçen yıl kripto para piyasasının boğa rallisinden yararlandıktan sonra sahip olduğu para miktarını ikiye katladı. Grayscale Bitcoin Trust aracılığıyla İsrailli firma 100 milyon dolarlık bir yatırım almayı ve bunu 200 milyon dolara çevirmeyi başardı. Şu anda, Grayscale’in yönetilen varlıklarda (AUM) yaklaşık 31,4 milyar ABD doları var.

İsrail’de bir yayın olan Globes, firmanın 2020’nin sonlarına doğru Bitcoin 21.000 ABD doları civarında işlem görürken Grayscale’de hisse satın aldığını bildirdi. Bu o zamanlar tüm zamanların en yüksek seviyesiydi. Gilad Altshuler Globes’a şunları söyledi:

“100 milyon dolarlık yatırım 200 milyon dolar oldu ve 200 milyon doların yaklaşık üçte birini sattık. Bu bizim için yeni bir yatırım. Alandaki yatırımımızı onaylayan tüm ilgili onayları ve görüşleri almamız birkaç ay sürdü.”

Altshuler, firma kripto para varlıklarının bir kısmını satmış olmasına rağmen, yatırıma daha fazla katkıda bulunmasının mümkün olduğunu belirtti.

coininsider

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin