Yükseliş potansiyeli gösteren ve ismi bilinmeyen 4 altcoin
Yükseliş potansiyeli gösteren ve ismi bilinmeyen 4 altcoin

İsmi duyulmamış 4 altcoin, birkaç günde 2x-3x yaptı: Fırsat alarmı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum duraklarken ismi pek bilinmeyen dört altcoin kısa sürede yüzde 200’e varan kazançlar kaydetti. Kısa sürede çok hızlı yükselen altcoinlere birlikte bakalım.

1- LOOKS

Bu haftanın en popüler altcoin’lerinden biri, topluluktaki ilk takas edilmeyen token (NFT) pazarı LookRare’ın tokeni olan LOOKS.

LOOKS’un 627 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri var ve yedi günün en düşük seviyesi 1,75 dolardan 4,95 dolara yükseldi. Sadece bir haftada %180’lik kazanç sağladı.

LOOKS sonrasında beri geri çekildi ve şu anda 4,59 dolardan el değiştiriyor.

2- FUSE

Sıradaki coin, topluluk merkezli ödeme sistemi Fuse Network’ün birincil tokeni olan FUSE.

Son yedi gün içinde FUSE, %124’ün üzerinde kazandı. 0,83 dolar dip seviyesinden tüm zamanların en yüksek seviyesi 1,86 dolara yükseldi.

FUSE rekor seviyesinden geri çekildi ve şimdi 1,52 dolarda.

3- ANY

Bu hafta sağlam bir performans sergileyen bir başka altcoin, Anyswap merkezsiz zincirler arası protokolünün yönetim tokeni olan ANY.

502 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan dijital varlık, haftalık en düşük seviye 15,28 dolardan 33,27 dolara fırladı ve %117’lik bir ralli yaptı.

ANY kazancının bir kısmını bıraktı ve şu anda 27,32 dolardan işlem görüyor.

4- BOO

Listedeki son kripto para, Fantom tabanlı otomatik piyasa yapıcının ve merkezsiz borsa SpookySwap’ın yönetim tokeni olan BOO.

BOO, bu hafta 18,59 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 39,73 dolara yükselerek %113 kazanç kaydetti.

BOO ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesinden düzeltme yaptı ve bu yazı yazılırken 32,91 dolardan işlem gördü.

Bu altcoinler alınır mı?

Bu coin’ler piyasadaki olası bir yükseliş dalgasında potansiyel taşıyabileceğine inanılan varlıklardan birkaçı olarak görülüyor.

Ancak kısa sürede çok hızlı yükseldikten sonra hafifçe düştükleri için umutlu bir görüntü çizen bu altcoin’ler genellikle risk seven yatırımcılar tarafından değerlendirildiği için çok dikkatli olmanızda fayda var. Risk almadan, doğru yatırım stratejisiyle, sadece bildiğiniz varlıklara yatırım yapmanızı ve kimseden yatırım tavsiyesi almamanızı öneririz.

Bu arada pek çok tahmini tutan bir tahmin robotu, 3 altcoin için “uçuş” sinyali verdi. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin