İsmi duyulmamış 3 altcoin dev borsada listelenecek! İnanılmaz yükselişler kapıda olabilir
İsmi duyulmamış 3 altcoin dev borsada listelenecek! İnanılmaz yükselişler kapıda olabilir

İsmi duyulmamış 3 altcoin dev borsada listelenecek! İnanılmaz yükselişler kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Par Haber – 3 altcoin, ABD’nin en iyi kripto borsası Coinbase tarafından yapılan sürpriz bir listelemenin ardından büyük bir heyecan yarattı.

Yeni bir tweet’te Coinbase, uygun likidite koşulları karşılandığında üç düşük değerli dijital varlığın Coinbase Pro’da işlem görmeye başlayacağını söyledi.

1- Quantstamp (QSP)

Quantstamp (QSP), değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve merkezsiz finans (DeFi) dahil olmak üzere çeşitli kripto nişlerine hizmet eden bir Blockchain güvenlik protokolüdür.

Proje web sitesine göre, Quantstamp’ın misyonu, merkezsiz interneti güvence altına almak ve bilgisayar korsanlarından 200 milyar doların üzerinde dijital varlık riskini korumaktır.

200’den fazla startup, vakıf ve işletme, yenilikçi ürünlerini güvende tutmak için Quantstamp ile birlikte çalışıyor.

Coinbase listelemesinin haberleri başlangıçta Quantstamp’ı 0,059 dolardan 0,087 dolara yükseltti. Bazı dalgalı fiyat hareketlerinden sonra, QSP bugün %38.84 artışla 0.079 $’a çıktı.

2- Render Token (RNDR)

Ayrıca Coinbase’den yeşil ışık alan Render Token (RNDR) de güçlü bir görünüm sergiliyor.

Şirketin web sitesinde şöyle açıklanıyor:

“Sizi yeni dijital rönesansın bir parçası olmaktan alıkoyan şey donanım sınırlamaları olmamalıdır.

Render, GPU oluşturmanın gücünü, şirket içi görüntülemenin maliyetinin ve hızının çok altında bir fiyata parmaklarınızın ucuna getiriyor.”

Render Token başlangıçta %14,3 artışla 3,56 dolardan 4,07 dolara yükseldi ancak o zamandan beri 3,22 dolara düştü. RNDR gün içinde %5,65 geriledi.

3- Aventus (AVT)

Listede son olarak, düşük maliyetler, birlikte çalışabilirlik ve kurumsal düzeyde yetenekler sunan katman-2 Ethereum ölçeklendirme çözümü Aventus (AVT) yer alıyor.

Proje, gerçek dünyadaki kullanım örnekleriyle ilgili olarak şunları söylüyor:

“Ağ, NFT’ler ve tedarik zinciri koordinatörlerinden müşteri ödül planlarına ve canlı eğlence şirketlerine kadar çeşitli kuruluşların verimli, son derece güvenli ve geleceğe yönelik Blockchain çözümlerini kolayca geliştirmesine ve uygulamasına izin veriyor.”

Coinbase haberi ilk olarak Aventus’u 3,23 dolardan 4,15 dolara yükseltti, ancak altcoin o zamandan beri biraz düştü. AVT gün içinde %1,65 gerilemiş durumda ve 3,40 $’dan işlem görüyor.

Coinbase, her bir tokenin USD ve USDT ile alınıp satılabileceğini söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin