İşlem büyüklüğü artarken Dogecoin sahiplerinin çoğunluğu kârda!
İşlem büyüklüğü artarken Dogecoin sahiplerinin çoğunluğu kârda!

İşlem büyüklüğü artarken Dogecoin sahiplerinin çoğunluğu kârda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin için veriler ağın genel olarak büyüdüğüne işaret ediyor. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, Dogecoin zincir üstü verileri ağın büyüdüğünü ortaya koyuyor. Doge yatırımcılarının büyük çoğunluğu, ortalama işlem büyüklüğüne ek olarak kârda kalmaya devam ediyor. Yazım sırasında birim başı DOGE fiyatı %10 oranında yükseldi.

Doge verilerine göre, bir varlığın fiyatı yükselirken ağda daha fazla arka plan etkinliğinin başladığını gösteriyor. Dogecoin’e girişler hâlâ düşük olsa da, artan işlem faaliyeti birkaç şeyi göstermede yardımcı olabilir. Yatırımcılar, çeşitli nedenlerle borsalarda önemsiz miktarlarda fon taşıyor veya Dogecoinlerini cüzdanlar arasında transfer ediyor.

Dogecoin yüzde 12 oranında yükselirken 0,26 dolardan işlem görüyor. Dogecoin işlem hareketlerine göre henüz önemli bir aktif akış bildirilmemiş olsa da, artan işlem faaliyetinin olumsuz etkisi, kripto paraların çoğunluğu borsa cüzdanlarına aktarılıyorsa yansıtılabilir.

Dogecoin sahiplerinin büyük çoğunluğu kârda

Doge sahiplerinin yaklaşık %70’i kârda kalsa da, kârda olunan miktarın yeterli olduğu söylenemez. Daha önce, Dogecoin önceki ATH’ye yakın işlem gördüğünde, “kârdaki” yatırım oranı %90’dı.

Ne zaman “kâr” tutarı %90’a yakın rakamlara ulaşsa, yatırımcıların çoğu kârlarını en üstte aldığından düzeltme piyasaya etki eder. Bu da bir tasfiye zincirini ve fiyatın hızlı düşüşüne neden olur.

IntoTheBlock Data

Genel olarak zincir üstü göstergeler “düşüş” eğilimli pazar gösterse de, mevcut fiyat hareketi ile iyi gitmiyor. Sosyal duyarlılık verileri (social sentiment) ayrıca, “DOGE” kaydının şu anda trend olduğunu gösteriyor. Bu verilere göre Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin