Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

İsabetli Bitcoin tahminleriyle ünlenen analist bu altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2019’da Bitcoin’in 11.600 $’dan 6.400 $’a düşüşünü doğru tahmin eden bir kripto stratejisti, uzun süredir unutulmuş bir altcoin’in patlamaya ve 40 katın üzerinde kazanç elde etmeye hazır olduğunu söylüyor.

Bu altcoin’e dikkat

Yeni bir tweet’te, sektörde Dave the Wave olarak bilinen trader, 48.700 takipçisine ICON’un (ICX) yükseliş paterninden çıkıp tüm zamanların en yüksek seviyesini yazdırmak için konumlandığını söylüyor.

“Burada fiyat yukarı doğru kırılırsa, neredeyse keşfedilemez bir bölgeye doğru ilerleyecek.”

ICON, kurumsal blok zincirlerinin halka açık blok zincirleriyle etkileşime girmesine izin veren hibrit bir blok zinciri platformudur. Ek olarak, kullanıcılar platformda kod yazabilir ve akıllı sözleşmeler yapabilirler. Yerel tokenı ICX, ICON blok zincirinde oluşan işlem ücretleri gibi ödemeleri yapmak için kullanılır.

Güney Kore merkezli Icon Foundation tarafından 2017 yılında kurulan kripto varlığı, Ocak 2018’de 13.16 $’dan Ocak 2020’de tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0.01 $’a geriledi.

Dave’in grafiğine göre, ICON trendini tersine çevirdi ve şu anda kripto varlığını 100,5 dolara çıkarabilecek parabolik bir yükselişin ortasında yer alıyor. Hareket, 2,30 $’lık mevcut fiyatından %4,270’lik kazançları temsil ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin