İşsizliğe çare kriptoda mı? Kripto işleri teknoloji devlerini geçti!
İşsizliğe çare kriptoda mı? Kripto işleri teknoloji devlerini geçti!

İş mi arıyorsunuz? Çareniz kriptoda olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir LinkedIn raporu, 2020’den 2021’e kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimiyle ilgili iş ilanlarında %395’lik olağanüstü bir büyüme olduğunu gösteriyor. Kriptodaki kariyer, 2021’de fiyat hareketini geride bıraktı.

Kripto sektöründe istihdam ikiye katlandı

Araştırmaya göre, kripto endüstrisi, iş ilanı sayısını neredeyse ikiye katlayarak, dikkate değer bir gelişme kaydeden daha geniş teknoloji endüstrisini geride bıraktı. LinkedIn, 2021’de hiçbir endüstrinin kripto para sektörüne uyum sağlamaması halinde güvende olmayacağını söyledi.

“İş ilanlarının çoğu yazılım ve finans alanındayken, diğer endüstriler de kripto yeteneklerine olan talebin arttığını görüyor. Bunlar arasında muhasebe ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler ile personel ve bilgisayar donanımı sektörleri yer alıyor.”

2022 çok daha iyi geçebilir

Kripto iş büyümesi, kısmen kripto ve Blockchain ile çalışan işletmelerin artan sayısı nedeniyle, dijital varlıklar üzerinde çalışacak profesyonellere duyulan ihtiyaçla birlikte 2022’de devam edecek.

LinkedIn, kriptodaki en büyük borsaların (Coinbase, Kraken ve Binance) iş ilanlarıyla dolup taştığını söyledi. Bitcoin’cileri yalnızca Bitcoin şirketlerine bağlamaya yardımcı olmaya adanmış yeni bir hizmet bile var.

rt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin