Bitcoin bu seviyeyi kırmak için artık hazır görünüyor
Bitcoin bu seviyeyi kırmak için artık hazır görünüyor

İrlanda merkez bankası başkanından şaşırtan Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük girişimciler Bitcoin’e desteklerini göstermiş olsalar da, en azından İrlanda’daki düzenleyiciler varlıktan bir adım uzaklaşmış gibi görünüyor.

Tüm paralarınızı kaybedebilirsiniz

İrlanda merkez bankasının yöneticisine göre, Bitcoin yatırımcıları “tüm paralarını kaybetmeye” hazırlıklı olmalıdır.

Başkan Gabriel Makhlouf, tüketicilerin “doğru seçimler” yapmasından endişe duyduğunu ve şu anda “Bitcoin’in kendisinden kaynaklanan finansal istikrar sorunları” görmediğini söyledi. Yetkili, insanların Bitcoin’in bir varlık olduğunu kabul ettiğini, ancak insanların neden kripto paraya yatırım yapmayı seçtiklerini anlamadığını belirtti.

Şahsen, insanların neden bu tür varlıklara yatırım yaptığından emin değilim, ancak onları açıkça birer varlık olarak görüyorlar.

Tüketicinin korunması

Yine de başkan tüketicinin korunmasına vurgu yaptı ve şunları söyledi:

Bizim rolümüz tüketicilerin korunduğundan emin olmaktır.

Bu, bir merkez bankası yetkilisinin varlığı ilk kez reddetmesi olmayacaktır. Geçen yıl İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, Bitcoin’in kendine özgü bir değeri olduğunu görmekte zorlandığını belirtti. Daha önce, stablecoin, Bitcoin ve diğer kriptoların geleneksel ödemeler için bir kullanım aracı olarak kullanılmasını reddetmişti.

Son zamanlarda, BIS Genel Müdürü Agustin Carstens, “yatırımcıların dijital varlığın” iyi bir şekilde çökebileceğinin “farkında olması gerektiğini söyledi.

ambrcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin