IOTX fiyat analizi: IoTeX düzeltme ile birlikte alım fırsatı veriyor mu?

IOTX fiyat analizi: IoTeX düzeltme ile birlikte alım fırsatı veriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasında her varlık için alım fırsatı doğuyor. Çoğu varlığın zirveden sonra önemli ölçüde geri çekildiğini görüyoruz. Bitcoin’in sert şekilde aşağıya salması altcoinleri daha fazla etkiledi. Bazı altlarda düşüş yüzde 60 ile 80’e kadar çıktı. IOTX için düzeltmenin sert gerçekleştiğini söyleyebiliriz. IOTX fiyat analizi için alım fırsatı verebilir. 

IoTeX’in değeri yaklaşık % 60 kayıp fiyatı ile önemli bir düzeltme aşaması gösterdi. Bununla birlikte, fiyat şu anda bir toparlanma aşamasına giriyor. Bunun en belirgin göstergesi önemli bir destek seviyesinde bulunması.

IoTeX, Cartesian, Covalent, IoTeXPad, Swash ve Blade Warrior gibi diğer bazı projelerle olan ortaklığı ile platformlarını daha etkin hale getirmeye çalışıyor. Yeni yapılan anlaşmalar sayesinde kripto para birimi yükselmeye istekli gibi duruyor. IOTX fiyat analizi için daha fazla teknik detaylara göz atalım.

IOTX fiyat analizi Teknik göstergeler

IOTX fiyat analizi: Teknik göstergeler 

IoTeX, 0,263$ ile tüm zamanlar zirvesini 13 Kasım’da görmüştü. O günden bu yana ise yüzde 60 kayıp yaşadı. Kasım ayının ikinci yarısı için ılımlı bir düzeltme fazı altına girdi. Kripto para birimi 0.1 $ işaret ederek ya da 0.786 Fibonacci düzeltme seviyesine kadar geri çekildi. Bu desteğin üzerinde kalması birkaç gün sürdü. IOTX fiyat analizi için bu veriler önemli oldu.

IOTX, 4 saatlik görünüm

IOTX, 4 saatlik görünüm 

Düzeltme aşamasına azalan bir trend çizgisi öncülük etti. Ancak bugün fiyat, bu dirençten yukarı yönlü bir çıkış yaparak başarılı grafik çizdi. Uzun vadeli yatırımcılar için ek bir teyidi işaret etti.

200 EMA’nın birleştiği fiyatın hemen üzerinde 0.14 $’lık bir başka önemli direnç daha bulunuyor. Güvenli yatırımcılar oyuna dahil olmak için bu seviyeyi bekleyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin