IOTA'nın yeni tokeni ilk büyük borsa listelemesini aldı! Yükseliş geliyor mu?
IOTA'nın yeni tokeni ilk büyük borsa listelemesini aldı! Yükseliş geliyor mu?

IOTA’nın yeni tokeni ilk büyük borsa listelemesini aldı! Yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA’nın yeni piyasaya sürülen Shimmer tokeni, ilk büyük borsa listelemesini gördü. Kripto borsası Bitfinex, yakın tarihli bir tweet’e göre SMR tokenini desteklediğini duyurdu.

https://twitter.com/DomSchiener/status/1575790996918800385

IOTA’nın kurucu ortağı ve IOTA Vakfı’nın başkanı Dominik Schiener, Shimmer tokenine verdiği destek için Bitfinex’e teşekkür ederken, dönüm noktasını kutlamak için Twitter’a gitti.

IOTA Vakfı’nın Shimmer Ağı, aylarca süren beta testinden sonra 28 Eylül’de başladı. Shimmer ağı, katman 1 üzerinde çalışan NFT’leri, stabil coinleri, fan tokenleri ve daha birçok yeniliği tokenize etme görevini sağlayan yeni bir yaklaşımdır. Shimmer, kendi SMR tokenlerini kullanan bağımsız, tam ölçekli bir blok zinciridir.

IOTA Identity Shimmer ağına geliyor

https://twitter.com/shimmernet/status/1575837743745146881

Yakın tarihli bir tweet’e göre, IOTA Identity yakında Shimmer ağının 1. Katmanında kullanıma sunulacak. Bir blog gönderisinde açıklandığı gibi, IOTA Identity, planlanan Stardust yükseltmesi sayesinde artık ağın 1. Katmanında mevcut olacak. Yeni yaklaşım, daha iyi veri kullanılabilirliği, erişilebilirlik ve senkronizasyon sağlarken kimliklerin yerel tokenler, akıllı sözleşmeler ve NFT’lerle iletişim kurmasına izin verdiği için önceki veri mekanizmasına göre önemli bir gelişmeyi temsil ediyor. Yeni UTXO tabanlı merkezi olmayan tanımlayıcı yöntemi ve diğer yetenekler, şimdi Stardust protokolü yükseltmesinin Shimmer ağında yayında olduğu için test edilmeyi bekliyor.

Öte yandan Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, IOTA’nın kurucu ortağı ve IOTA Vakfı başkanı Dominik Schiener’i bir tartışmaya davet etti. IOTA’nın kurucu ortağı Dominik Schiener, IOTA’nın yeni protokolünün ilerlemesi ve yol haritası hakkında konuşmasına izin verdiğini söyleyerek tartışmadan heyecanlı görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin