IOTA'nın beklenen cüzdanı Trinity piyasaya sürüldü
IOTA'nın beklenen cüzdanı Trinity piyasaya sürüldü

IOTA’nın beklenen cüzdanı Trinity piyasaya sürüldü: IOTA yüzde 20 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IoT odaklı kripto para IOTA’nın beklenen cüzdanı Trinity’nin nihayet beta sürümü kullanıma sunuldu. Bu haberle birlikte IOTA’nın fiyatı akranlarını hızla geride bıraktı.

IOTA’nın beklenen cüzdanı Trinity piyasaya sürüldü

Bugün, IOTA‘nın fiyat artışı, geniş bir piyasa toparlanmasının bir parçası olarak gerçekleşti. 7.000 dolar desteğinde kısa bir süre kalan Bitcoin, ardından 7.500’ün üzerine çıktı. Kripto para piyasası toplam büyüklüğü 15 milyar dolar arttı ve en büyük 100 kripto paradan yalnızca altısı yeşili göremedi.

IOTA, uzun bir süredir beklenen Trinity Wallet’ın beta sürümünü nihayet kullanıma sundu. Artık Android ve iOS’ta kullanılabilen cüzdan, kullanıcılara hiç olmadığı kadar sezgisel ve tam özellikli bir deneyim sunmak üzere tasarlandı. Görünüşe göre, IOTA’nın yeni cüzdanı için ilk tepkiler oldukça olumlu. Ayrıca IOTA, geçtiğimiz hafta Birleşmiş Milletler’in alt kolu UNOPS ile bir anlaşmaya imzaladı.

Tüm bu gelişmelerle birlikte IOTA yüzde 20 arttı!

Tüm bu gelişmelerle birlikte IOTA, Bitcoin‘in toparlanmasıyla birlikte CoinMarketCap verilerine göre, gün içinde yüzde 20’ye varan oranda değer kazandı. Şu anda IOTA, 1,62 dolar seviyesinde işlem görüyor ve ilk 10’da Stellar ile birlikte en çok değer kazanan kripto para konumunda.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Theoofy

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin