IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

IOTA ve Litecoin (LTC) fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin çoğu Bitcoin ile yüksek bir korelasyon paylaşıyor. Bu yazı yazılırken Bitcoin 53.993 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 5’in üzerinde bir fiyat artışı gördü. IOTA ve Litecoin gibi altcoinler de aynı zaman diliminde düşüşün geri çekildiğini gördü ve şimdi yukarı doğru ilerliyor.

IOTA fiyat analizi

IOTA, 1,44 dolardan işlem görüyor ve 4 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri kaydetti. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, kripto para çoğunlukla yatay işlem gördü ve bu eğilim şu anda değişiyor gibi görünüyor. IOTA piyasasında şu anda yükseliş ivmesi var ve kripto para 1,87 dolarlık fiyat aralığı civarında hemen direncine doğru yönelebilir. Kripto para ayrıca 1,26 dolardan birçok kez denenmiş ve test edilmiş güçlü bir desteğe sahip.

Ancak teknik göstergeler yazı yazılırken düşüş gösteriyor. MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve Stokastik gösterge aşırı satım bölgesine düşmeye devam etti. Bu, trendin tersine döndüğünü işaret edebilir ve IOTA kısa vadeli bir fiyat düzeltmesine tanık olabilir.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin şu anda 21-25 Mart tarihleri ​​arasında karşılaştığı güçlü düşüş baskısından kurtuluyor. Kripto para 176 dolar değerinde ve 11 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Yukarı yönlü fiyat hareketi sürdürülürse, LTC yakında 209 dolardaki dirençle temas kuracak, ayrıca 243 dolar civarında başka bir direnç daha var; ancak, LTC’nin önümüzdeki hafta bu fiyat seviyesine ulaşması pek olası değil. Ayılar bir kez daha kontrolü ele alırsa, 162 dolar ve 137 dolarlık iki güçlü destek de var.

MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve kısa vadede tersine dönme olasılığı görünmüyor. RSI umut verici görünüyor ve şu anda aşırı satım bölgesinden uzaklaşıyor ve şu anda tarafsız bölgede.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin